FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi surprinde după victoria cu CFR Cluj: "Ăsta e obiectivul nostru" » Cei trei jucători remarcați + îl compară pe Eric cu Budescu

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 23:05

Gheorghe Hagi, tehnicianul celor de la Viitorul, a analizat victoria reușită de echipa sa în fața liderului CFR Cluj, scor 1-0.

Antrenorul campioanei se declară mulțumit de direcția în care se îndreaptă echipa și se felicită pentru că a promovat alți doi tineri de mare perspectivă, Tudor Băluță (mijlocaș defensiv, 18 ani) și Virgil Ghiță (fundaș, 19 ani). 

"Am făcut un meci bun cu o echipă bună. A trebuit să ne adăptăm la un adversar bun, cu jucători buni. Cred că am reușit cu brio să facem acest lucru. Suntem într-un moment bun. Important e că facem puncte și că suntem sus. Obiectivul este să rămânem în prima ligă, dar vestiarul vrea să câștigăm fiecare partidă.

Noi creștem, nu e niciun secret al victoriilor cu FCSB și CFR. Creștem, dar durează să ne omogenizăm dacă schimbăm mereu câte 10 jucători în vară. Formăm un grup bun. Am schimbat în ofensivă poziția atacanților, e un lucru important. Ne-a crescut Cicâldău, care e extraordinar. Îmi place mult de el, vreau să-l felicit. Am introdus și doi jucători care au jucat foarte bine, Băluță și Ghiță.

Obiectivul este să rămânem în prima ligă și să facem un fotbal bun. Mai pierdem, mai luăm goluri, dar toate lucrurile acestea sunt pentru a crește", a declarat Hagi, la Look TV. 

" Eric e un jucător special, un decar adevărat, cum au fost Cernat sau Dică. Îi mulțumesc. El și Budescu fac diferența, sunt printre cei mai buni jucători din Liga 1" Gheorghe Hagi

Citește AICI cronica partidei Viitorul - CFR Cluj 1-0

Vezi VIDEO cu cele mai importante faze ale partidei 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
haideusicfr
haideusicfr  •  22 Octombrie 2017, 11:36

Mai acum cateva zile Eric era supraponderal ,batran ,terminat.Acum a dat un gol dintr-o lovitura libera si e cel mai bun fotbalist. De acord.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  22 Octombrie 2017, 10:29
Postat de Muzzi Ciprian pe 21 Octombrie 2017, 23:48

haide ma, asta cu tzintili mintzili e perimata! alta nu gasesti? ce ***` aveti ma toti cu machedonii? cand eram copil, ma invatau ai mei sa fiu atent, de parca mancau oameni! ma duceam cu bunica sa luam branza de la niste machidoni si efectiv imi era frica! cand am mai crescut si am cunoscut machidoni,am lucrat cu ei, mi-am schimbat parerea, le-am invatat pana si limba! si sunt oameni ok! poate ar trebui sa faceti si voi la fel, suntem in 2017 ***!!

Dacă le-ai învăţat limba, ai învăţat limba lui...Alexandru Macedon ! Machedonii sunt "piese de muzeu" vii, arată primordialitatea şi continuitatea limbii române...

ion.ionescu
ion.ionescu  •  22 Octombrie 2017, 10:26
Postat de vlad.dracul pe 21 Octombrie 2017, 23:23

"Am făcut un meci bun cu o echipă bună. A trebuit să ne adăptăm la un adversar bun, cu jucători buni. [...] Suntem într-un moment bun." Să fie bun ca să nu fie rău. Only Hagi.

Iote unde era PapaCostea !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează