FOTBAL  »  Superliga  »  OBIECTIV

Hagi trage concluziile după prima parte a sezonului: "Suntem cei mai buni! Celorlalți le e frică"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 18:07

Gheorghe Hagi a vorbit despre obiectivul Viitorului la începutul acestui sezon și despre rivalitatea cu celelalte competitoare din Liga 1.

Antrenorul liderului este de părere că celelalte pretendente la titlu au fost surprinse de parcursul Viitorului în sezonul regulat, în ciuda faptului că echipa sa a pierdut mai mulți jucători de bază. 

"Obiectivul nostru era să depășim performanța de anul trecut, dacă se poate, dacă nu, să rămânem în prima ligă. În acest moment se discută puțin, dar suntem cea mai bună echipă din prima ligă.

Am schimbat mulți jucători de anul trecut până în acest moment, dar nu am suferit. Ceilalți nu se așteptau, vor să arate că nu îi interesează Viitorul, dar le e frică de noi, suntem buni și ei au simțit asta.

Noi pierdem foarte mult cu aceste puncte injumătățite. Obiectivul nostru e ca celelalte echipe să nu ne depășească. Dacă noi am pierdut cu Astra dintr-o fază fixă, jucând așa, înseamnă că suntem puternici", a spus Hagi la TV Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
cneius
cneius  •  28 Februarie 2017, 21:52

"să rămânem în prima ligă"...???

854605894625108
Silviu Apostol  •  28 Februarie 2017, 21:20

Iar le e frica de voi ?

ionnis
ionnis  •  28 Februarie 2017, 20:52
Postat de ovidiu_3003 pe 28 Februarie 2017, 18:48

Da...Hagi este un mare antrenor ...halal de mama lui ...ca mare antrenor a nascut ...

du-te la sah ovidiule

Vezi toate comentariile (4)
Comentează