FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Haos cu repetiție? » FC Voluntari are un parcurs de coșmar, care seamănă izbitor cu primul ei an în Liga 1. Cum s-a terminat atunci

Articol de , - Publicat luni, 01 octombrie 2018 17:13

Egalul cu Botoșani de sâmbătă (1-1) o lasă pe FC Voluntari fără victorie în acest sezon de Liga 1. E singura echipă cu o asemenea bornă negativă după 10 etape. Ilfovenii au strâns doar 4 puncte și au primit 21 de goluri, cea mai slabă apărare a Ligii 1 și cea mai săracă zestre.

În sezonul trecut, la finele celor 10 etape, cu Claudiu Niculescu pe bancă, Voluntari avea 11 puncte, iar în situația de azi a ilfovenilor a fost Juventus Colentina, fără victorie și cu doar 3 puncte. Și acum două sezoane, în 2016-2017, tot 11 puncte strânseseră cei de la Voluntari după 10 etape.

Înapoi în primul an de Liga 1!

Practic, în anul în care la club s-a anunțat o revoluție, odată cu venirea lui Ioan Andone în funcția de manager general, FC Voluntari se află într-o postură la fel de proastă precum cea din sezonul în care a promovat, 2015-2016. Atunci echipa avea tot 4 puncte după 10 meciuri.

A obținut primul succes în etapa a 15-a și a terminat sezonul regulat pe locul 12, cu 24 de puncte. A încheiat play-out-ul pe locul 6 din 8 și s-a salvat de la retrogradare după barajul cu UTA, 3-1 la general.

5 antrenori a schimbat Voluntari în primul ei sezon de Liga 1

"Trebuie să câştigăm şi noi un meci până la urmă. Era să pierdem iar pe final, în al patrulea minut de prelungiri. Din fericire, a intervenit Vâtcă. La asta nu mai rezistam. La noi, după minutul 90, parcă fiecare adversar are ocazie de gol la fiecare meci" Dinu Todoran, antrenor Voluntari

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează