FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Harlem Gnohere, unul dintre puținii jucători iertați de Gigi Becali, sună mobilizarea: „Luptăm până la ultima suflare, titlul nu e pierdut!” » Ești de acord?

Harlem Gnohere mai are contract cu FCSB până în iunie 2020, dar e posibil să plece chiar din această vară // FOTO: GSP
Harlem Gnohere mai are contract cu FCSB până în iunie 2020, dar e posibil să plece chiar din această vară // FOTO: GSP

Articol de , - Publicat marti, 23 aprilie 2019 14:35

Harlem Gnohere, golgeterul roș-albaștrilor, e dezamăgit că FCSB e la un pas să rateze câștigarea campionatului, dar le transmite colegilor un mesaj clar: „Nu s-a pierdut titlul deocamdată!”

Mihai Teja a început meciul cu Viitorul cu Hora în atac, dar după 56 de minute l-a trimis în luptă pe Gnohere. „Bizonul” a avut nevoie de 12 minute pentru a marca și a deschis scorul în partida cu Viitorul.
”Gnohere e unul dintre cei trei jucători adevărați pe care îi avem” a fost concluzia lui Becali la finalul partidei.

Cu 15 goluri în actualul sezon, atacantul de 31 de ani nu și-a pierdut însă toate speranțele că echipa poate câștiga titlul.

„Nu a mers nimic! Trebuia să facem tot posibilul pentru a rămâne la trei puncte de CFR Cluj. Nu s-a întâmplat aşa, sper să recuperăm aceste puncte pierdute şi, de ce nu?, să o ajungem din urmă pe CFR Cluj. Mai sunt meciuri de jucat şi CFR Cluj va juca împotriva Viitorului, contra Astrei, contra Craiovei. Deci, nu se ştie ce se poate întâmpla, dar titlul nu este pierdut. Oricum noi vom lupta până la ultima suflare!”, a spus Gnohere.

Gheorghe Hagi e de acord cu atacantul francez: „Mai sunt patru meciuri, iar noi jucăm cu CFR! Titlul nu e decis deloc în acest moment, chiar se mai pot întâmpla multe”.

Dar Romario Benzar e resemnat. „S-a cam terminat... E foarte greu să mai câștigăm campionatul. Matematic mai avem şanse, dar nu cred... Nu ştiu dacă CFR merită titlul, când dai minge lungă 90 de minute”, a spus fundașul. 

Vezi și: Harlem Gnohere și Eric de Oliveira, pe urmele lui Wesley Lopes » Unul dintre cele mai interesante dueluri din fotbalul românesc

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
cneius
cneius  •  24 Aprilie 2019, 08:31
Postat de Danut Ognean pe 23 Aprilie 2019, 19:28

nu cred ca bizonul a spus asta!astea sunt aberatii gigiste!cfr va fi noua campioana a romaniei!condoleante gigei

"noua campioana a romaniei" ??? Aceeasi ai vrut sa spui...a Romaniei...

100002473541087
Danut Ognean  •  23 Aprilie 2019, 19:28

nu cred ca bizonul a spus asta!astea sunt aberatii gigiste!cfr va fi noua campioana a romaniei!condoleante gigei

alan24
alan24  •  23 Aprilie 2019, 17:56

Dupa parerea unora, se pare ca trebuie sa ii facem eroi nationali pe hagi si becali ptr ca a u jucat corect meciurile directe din play off..in fine.fcsb inca are sanse, daca castiga tot pana la final, ptr ca cfr poate pierde cu viitorul sau craiova, desi cred ca e greu sa piarda, au echipa, experienta, antrenor..stiu sa scoata un egal ! problema este daca fscb poate castiga la sepsi si mai ales la craiova. doua stadioane unde au pierdut in camp regular si la cum arata jocul lor, nu par sa aiba puterea sa castige acolo. de meciul lor cu astra nici nu mai zic, trei puncte asigurate, o sa fie reconstituirea de la giurgiu, acel meci care stim cu totii cum a fost.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează