FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Helmuth Duckadam se ia de propriii fani: „Nu voi îl plătiți pe Șumudică! Să vă faceți echipa voastră!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iunie 2019 09:22

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al celor de la FCSB, critică atitudinea suporterilor din România. Fostul mare portar nu își menajează nici propriii fani, pe care îi trimite la plimbare, chiar dacă media de asistență a roș-albaștrilor e în scădere. 

„Mi se pare că la noi suporterii au prea multă putere. Nu mi se pare normal ca suporterii să decidă ce hotărâri să se ia. Eu nu sunt de acord nici cu cei de la CSA care au zis că noi vrem echipa noastră, chiar dacă e Liga a patra.
S-a văzut că nu le convine în Liga a patra și s-a văzut ce au făcut la ultimul meci.

Nu sunt de acord nici cu cei de la FCSB, care atunci când a fost vorba să vină Șumudică nu au fost de acord și au început să facă scandal. Stați puțin, nu voi îl plătiți pe Șumudică. Domne, ei preferă să nu meargă în Europa, doar să nu vină Șumudică!

Mai bine vă faceți echipa voastră și lăsați acest club să facă performanță! Cum trebuie să facă și UTA, și Petrolul, și orice altă echipă. La noi, suporterii au o putere mult prea mare pentru cât de puțini sunt”, a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport. 

6992de suporteri au asistat în medie la meciurile lui FCSB din sezonul trecut al Ligii 1. E a doua medie de asistență din campionat, la mare distanță de cea a lui CSU Craiova, cu 14.839

Peluza roș-albastră, anti Șumudică

Suporterii din Peluza roș-albastră, facțiunea care susține FCSB, s-a opus cu vehemență numirii lui Marius Șumudică. În momentul zvonurilor privind o eventuală înțelegere cu Gigi Becali, ultrașii au pictat pereții bazei de pregătire din Berceni cu mesaje împotriva antrenorului.

Vezi și: 

FCSB // Pintilii este noul antrenor secund al roș-albaștrilor! Anunțul a fost făcut de Bogdan Andone

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
sibelius
sibelius  •  17 Iunie 2019, 08:26
Postat de rjka pe 15 Iunie 2019, 17:16

Încă o data se dovedește cât de penibil a ajuns Duckadam și clubul de amatori și antiperformanata numit fc fcsb , asta meritați becaliotilor va meritați soarta .! Steaua înseamnă CSA cetățenilor .! Becalioti

Da, da...acolo performanta e la ea acasă. Buget de liga a II-a, rezultate zero. După fiecare promovare ratata se merge cu miloaga la FRF.

zecs93
zecs93  •  15 Iunie 2019, 21:31

si tu stai cam *** domnule duckadam, cumparati si matale propriu club si nu mai sta atarnator la banii lui gigi !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fairplayromania
fairplayromania  •  15 Iunie 2019, 17:25
Postat de rjka pe 15 Iunie 2019, 17:16

Încă o data se dovedește cât de penibil a ajuns Duckadam și clubul de amatori și antiperformanata numit fc fcsb , asta meritați becaliotilor va meritați soarta .! Steaua înseamnă CSA cetățenilor .! Becalioti

S-a lipit ca nămolul de opinci... Măcar dacă ar aduce ceva în plus la imagine... În afarără de oboseală, nimic. Manîncă banii lui Luţu degeaba ....

Vezi toate comentariile (23)
Comentează