FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FC HERMANNSTADT 1-0

Hermannstadt, 4 înfrângeri în 4 deplasări: "Când nu dai gol, e greu să obții puncte!" » Alexandru Pelici e sigur: "Din punctul meu de vedere putem bate pe orcine"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 septembrie 2018 23:23

Alexandru Pelici, antrenorul celor de la Hermannstadt, a vorbit despre meciul cu Viitorul, 0-1, al patrulea pierdut în deplasare în acest sezon, din patru posibile.

"Este o criză de rezultate, nu o criză a jocului. Am încercat în aceste patru meciuri din deplasare să ne ridicăm la nivelul adversarelor. Cred că în mare măsură am reușit. Am avut jocuri bune. Azi am oferit o replică bună unei echipe care joacă un fotbal total.

Luăm decizii greșite și ne pripim la finalizare. Când nu dai gol, e greu să obții puncte. Din punctul meu de vedere, putem bate pe oricine. Nu ne temem de nimeni. Poate cu puțin noroc vom câștiga meciuri și vom aduna puncte", a declarat Alexandru Pelici la TV DigiSport.

După 8 etape, nou-promovata FC Hermannstadt este pe 12, cu 7 puncte, la 6 de primul loc care duce în play-off, ocupat de Viitorul.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
1865993110144739
Silviu Si Silvana Chirtes  •  22 Septembrie 2018, 19:57

123456 sau cum te cheamă eu cred că Hermanstadt nu are sprijinul suporterilor juknd la Mureș și nu cred că avem noi echipe extra in tara care joaca mai bine k hermanstadt.vb de steaua k ești stelist dar degeaba ești că nu joacă nimik.nu mai vb tu de FCSB și banii lor și de semifinala cu sibiul.au fost de ras nu caută scuze

lenroc
lenroc  •  18 Septembrie 2018, 09:39

am uitat de promisiunile penibile ale lui Birț despre stadion, echipa joacă la dracu-n praznic in timp ce lucrarile la stadion trenează.

lenroc
lenroc  •  18 Septembrie 2018, 09:36

haosulsi amatorismul de la nivelul conducerii se văd în teren. banii s-au terminat, primele de promovare nu s-au dat, conducatorul neînfricat Birț dă rateu după rateu.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează