FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Hermannstadt și-a găsit atacant, după ce Cristi Bud i-a lăsat pe sibieni pentru CFR Cluj

Articol de - Publicat sambata, 23 februarie 2019 13:40

Matias Roskopf, 21 de ani, a evoluat pentru Boca Juniors și a fost în negocieri avansate în această lună cu FC Botoșani, însă tratativele au eșuat. Totuși, fotbalistul va rămâne în Liga 1, la Hermannstadt.

Deși inițial moldovenii se înțeleseseră cu impresarul Florin Manea pentru tânărul atacant argentinian, totul a căzut pe finalul negocierilor.

Roskopf nu va pleca însă din România. Acesta s-a înțeles deja cu Hermannstadt, cu care ar urma să semneze zilele acestea. Fotbalistul merge la Sibiu din postura de jucător liber de contract.

Atacantul de picior stâng a trecut pe la juniorii celor de la Colon, iar Boca l-a cumpărat în 2016. Din ianuarie 2018 până în decembire a jucat în Uruguay, la Torque, pentru care a marcat 3 goluri în 25 de meciuri. 

9
meciuri are  Matias Roskopf la naționala U17 a Argentinei, marcând un gol

400.000 €este cota lui Matias Roskopf, potrivit transfermarkt

Citește și:

Curiosul caz al lui George Țucudean » Golgeterul lui CFR Cluj a dat peste cap aparatele medicilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
antalmihai
antalmihai  •  23 Februarie 2019, 17:31

Zgiriie brinza ii spune la sluga ciobanului??? Iftimescu ala, care cind apare el, zici ca e cel mai important oier la stiri, la dresat ciobanul sef... Ii transmit doar atit-PTIU!

172152169919161
Dan Ionescu  •  23 Februarie 2019, 14:46

Daca asta ajunge fotbalist cineva de la Botosani trebuie sa raspunda ceea ce nu cred atat timp cat Zgaraie Branza e patron inconjurat de habarnisti.Cert e ca Botosani nu are atacant.Ori Ciuobotariu l-a vazut si nu e de nivelul Botosaniului .Ori Zgaraie Branza s-a zgarcit la cateva sute de euro in plus in stilu-i caracteristic.Botosani n-are dublura pe postul de atacant ,lotul este slab ,primul 11 arata de play-off.Daca nu intra in play-off Botosani se zbate serios la retrogradare si asta pentru ca pe partea ofensiva n-au solutii .Zgaraie Branza numai voi il numiti finantator.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează