FOTBAL  »  Superliga  »  AFC HERMANNSTADT

Hermannstadt și-a luat un internațional macedonean pentru a rezolva criza golurilor

Articol de - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 15:09

Sibienii de la AFC Hermannstadt l-au transferat de la FK Partizani pe Abdurahimi Besart (28 de ani), atacant cu 12 selecții și o reușită în naționala Macedoniei.

Hermannstadt marchează puțin și conducerea a venit în ajutorul antrenorului Alexandru Pelici cu un transfer de ultimă oră. L-a adus pe internaționalul macedonean Abdurahimi Besart, de la FK Partizani (Albania). Un atacant de 28 de ani născut la Zagreb, care a trecut pe la toate naționalele de tineret și juniori ale Croației, dar a ajuns să evolueze în prima reprezentativă Macedoniei. Națională pentru care, din 2014, a bifat 12 selecții și un gol.

Besart și-a început cariera la NK Zagreb, iar după 5 ani s-a transferat în Israel, la Hapoel Tel Aviv. În 2014 a atins următorul nivel, trecând la KSC Lokeren, în Belgia, unde a rămas până în 2016. Pentru o scurtă perioadă a mers în Kazahstan, la FC Astana, după care a ajuns în Japonia, la Cerezo Osaka.

În CV-ul său mai figurează gruparea macedoneană Shkendija și FK Partizani.
”Vârful” croato-macedonean a evoluat în peste 200 de meciuri în primele eșaloane din Croația, Israel, Belgia, Kazahstan, Japonia, Macedonia și Albania. Iar cu Lokeren, a jucat de 5 ori în Europa League.

Vezi AICI desfășășurarea meciului AFC Hermannstadt - CFR Cluj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează