FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - CSU CRAIOVA

Petev și Căpățînă, precauți înainte de meciul de la Sibiu: „Caută să joace fotbal, e o echipă bună”

Ivaylo Petev, înainte de Hermannstadt - Universitatea Craiova
Ivaylo Petev, înainte de Hermannstadt - Universitatea Craiova

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2023 12:10 / Actualizat sambata, 09 decembrie 2023 13:10

Ivaylo Petev (48 de ani), antrenorul Universității Craiova, și mijlocașul Mihai Căpățînă (27) au prefațat meciul cu Hermannstadt de duminică, ora 14:00, în etapa 19 de campionat.

De când a fost instalat Ivaylo Petev în poziția de antrenor principal, CSU Craiova merge ceas. Oltenii au câștigat toate cele 4 partide cu bulgarul pe bancă, 3 în campionat și una în Cupa României, iar acum țintesc al cincilea succes consecutiv.

Nu se anunță a fi o misiune ușoară, întrucât Universitatea se deplasează pe un teren greu, la Sibiu, unde adversară îi va fi Hermannstadt, echipă cu aspirații de play-off.

Decizie radicală » Internaționalul român schimbă echipa în iarnă, pentru a prinde EURO 2024!
TRANSFER
Decizie radicală » Internaționalul român schimbă echipa în iarnă, pentru a prinde EURO 2024!

VIDEO. Ivaylo Petev, înainte de Hermannstadt - Universitatea Craiova: „Sper să ne prezentăm în cea mai bună formă la meci”

„Fiecare meci este important, dar acesta este cel mai important pentru că este următorul. Vom înfrunta o echipă foarte bună, pe un stadion foarte frumos. Sper să fie o atmosferă foarte frumoasă și ca echipa noastră să facă un joc foarte bun și să câștige.

Hermannstadt este o echipă foarte plăcută, care caută să joace fotbal. Sper ca noi să ne prezentăm în cea mai bună formă, să anihilăm punctele lor forte și să le utilizăm pe ale noastre.

Totul decurge normal, avem bună dispoziție la antrenament. Avem mici probleme de efectiv, dar sper să se rezolve până la meci”, a spus Petev la conferința de presă.

Mihai Căpățînă: „Vom încerca să le exploatăm slăbiciunile”

La conferință a fost prezent și Mihai Căpățînă, jucător cu 15 meciuri în acest sezon ca mijlocaș central sau fundaș dreapta.

„Ne așteaptă o deplasare foarte grea, Hermannstadt joacă un fotbal plăcut, bun. Au avut 13 meciuri fără înfrângere, asta denotă că au o echipă puternică, dar mergem cu un singur gând acolo, să câștigăm cele 3 puncte. Au și puncte forte, și mai puțin bune, pe care vom încerca să le exploatăm.

Starea de spirit este una bună, având în vedere că am câștigat și în Cupă. Aveam nevoie de victoria cu Farul, o echipă tânără și bună, care joacă fotbal și are principii bune.

Important este că ne-am făcut jocul și am reușit să câștigăm. Traversăm o săptămână bună, avem 4 victorii la rând și sperăm să o obținem și pe a cincea”, a comentat Căpățînă.

Universitatea Craiova are în prezent 32 de puncte, 5 sub liderul FCSB. Hermannstadt este a șaptea, cu 25 de puncte, unul sub pozițiile de play-off.

Mai multe știri din Superligă:

Îl pune în gardă pe mingicarul Superligii: „Riști să intri în malaxorul lui Becali!”
FCSB
Îl pune în gardă pe mingicarul Superligii: „Riști să intri în malaxorul lui Becali!”
Și „frații” de la U Cluj vin peste Dinamo! Campioana deplasărilor și reacția lui Neluțu Sabău: „Nu e ușor să fii criticat tot timpul”
DINAMO - U CLUJ
Și „frații” de la U Cluj vin peste Dinamo! Campioana deplasărilor și reacția lui Neluțu Sabău: „Nu e ușor să fii criticat tot timpul”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
legio.sud
legio.sud  •  09 Decembrie 2023, 17:34

Sibiul o echipă bună ( peste farul , petrolul și oțelul ) ca lot , așezați bine în teren de măldărășanu ,trebuie să facem un joc bun pt a câștiga .

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  09 Decembrie 2023, 15:58

...hai baieti ...aratati ca aveti constanta...trebuie sa reusim ...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  09 Decembrie 2023, 14:05

...praf ii facem si pe sibieni ...o echipa mediocra putin mai buna ca farul ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează