FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - VOLUNTARI /

HERMANNSTADT - VOLUNTARI // Scandal în play-out după numirea lui Iuliu Mureșan la Hermannstadt: „Îi va fi greu să fie imparțial!”

Articol de - Publicat joi, 18 aprilie 2019 16:56

Hermannstadt și FC Voluntari se înfruntă în etapa cu numărul 6 din play-out. Delegarea lui Horațiu Feșnic la „centru” a aprins spiritele.

  • Hermannstadt - FC Voluntari e vineri, de la 18:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 3, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

Comisia Centrală de Arbitri l-a delegat pe Horațiu Feșnic la meciul lui Hermannstadt, echipă în staff-ul căreia se află și Iuliu Mureșan.

Noul director executiv al sibienilor e acuzat de oficialii lui FC Voluntari de o relație privilegiată cu Feșnic, fost junior la CFR Cluj, formație la care Mureșan s-a consacrat. Robert Gheorghe, directorul executiv al celor de la Voluntari, trage un semnal de alarmă.

„E tardiv să mai facem ceva. Nu se mai poate schimba delegarea. Mi se pare total inoportună decizia Comisiei Centrale de Arbitri. Este de notorietate relația dintre Feșnic și Iuliu Mureșan, noul director executiv de la Hermannstadt.

Suntem un club mic, nu cerem nimic, vrem doar arbitraje corecte. Cu siguranță va fi o presiune în plus pe Horațiu Feșnic. Îi va fi greu să fie imparțial. Ne dorim să arbitreze fără eroare acest meci, mai ales că este unul cruacial în vederea salvării”, a declarat Robert Gheorghe pentru GSP.ro.

Vezi AICI clasamentul din play-out

Vezi și:

Dinamo a vrut să scape de el, acum e de neînlocuit » Cum l-a convins Damien Dussaut pe Mircea Rednic să-l păstreze

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
160446664764750
Cristiano Fulgerila  •  18 Aprilie 2019, 19:23

Mintea Romanului este atat de ingusta uneori incat eu fara scoala si fara studii superioare pot sa imi dau seama ca in fotbalul romanesc sunt atat de multi oameni Prosti, prosti facuti gramada nu asa .,bine mai "fraieri" sunt jurnalistii care ori din buna stiinta ori din prostie ajung sa puna pe site (ziar) lucruri fara noima ori fara "miez"....jur ca in urma cu 12-15 ani chiar imi placea presa romaneasca aveau curaj si scriau lucruri cu adevarat interesante acum insa departe de acei jurnalisti cu adevarat "Capabili".,acum cei ce au ramas sunt slabi slabi rau de tot...

gorgeousroadkill
gorgeousroadkill  •  18 Aprilie 2019, 18:04
Postat de traian_v pe 18 Aprilie 2019, 17:39

CFR are si juniori??? Nu am stiut.

Ca veni vorba despre ce nu stii: CFR - 4 titluri, 3 cupe, stadion propriu, record romanesc de puncte in CL. U Cluj - beneficiarii unui stadion construit pe bani publici. Mmm..., si cam atat. Ce-i drept, sunteti simbolul unor inimi romanesti, in principal, banuiesc, pentru ca prezenta voastra la stadion ii simbolica. Zi faina sa ai!

traian_v
traian_v  •  18 Aprilie 2019, 17:39

CFR are si juniori??? Nu am stiut.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează