FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Horia Sabo contestă transferul lui Dylan Flores la Sepsi și amenință cu mersul în justiție

Dylan Flores // FOTO: GSP
Dylan Flores // FOTO: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 15:46

Horia Sabo, omul de afaceri asociat cu Poli Iași, i-a notificat pe președintele executiv Adrian Ambrosie și pe patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, că nu e de acord cu prețul la care ei s-au înțeles asupra transferului lui Dylan Flores la Sepsi, mai exact 90.000 de euro.  

Horia Sabo a luat foc când a auzit că Poli îl vinde pe Dylan Flores lui Sepsi pentru doar 90.000 de euro și 20 la sută dintr-un viitor transfer.

Omul de afaceri băimărean, asociat al ieșenilor, e cel care l-a adus pe mijlocașul costarican în Copou, vara trecută, împreună cu Tibor Selymes, și consideră că prețul tranzacției - inițial s-a vehiculat suma de 100.000 de euro - este cu mult sub alte oferte primite până acum pentru el.

"Am refuzat 450.000 de euro de la Steaua Roșie Belgrad și 350.000 de euro de la Dinamo Minsk ca să mai crească și să obținem un preț și mai bun, pentru că e un jucător tânăr, cu mare potențial. Iar acum să-l dăm pe-o nimica toată?

Sepsi oferise o sumă consistentă în iarnă pentru pachetul Flores – Sanoh. Cred că ar trebui analizat mai în amănunt acest transfer. Aşa cum ar trebui văzut şi ce s-a întâmplat cu tranzacţia legată de Andrei Cristea, despre care s-a spus că a fost făcută gratuit. Iar în Gazeta Sporturilor a apărut apoi că CS U Craiova a plătit 100 000 de euro! ".

Sabo, care așteaptă decizia Instanței în dosarul prin care solicită respectarea de către ieșeni a contractului de asociere, i-a notificat azi atât pe președintele executiv Adrian Ambrosie, cât și pe patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, că nu e de acord cu plecarea lui Flores. "pentru suma vehiculată de 100.000 de euro, în condițiile în care același jucător a fost ofertat în cursul aceluiași sezon cu 350.000 de euro.

Consider că acest transfer e făcut în sensul fraudării intereselor contractului de asociere. Iar în situația în care veți încheia acest acord în condiții inferioare celor prezentate mai sus, ne vom vedea obligați să deschidem o acțiune în justiție pentru recuperarea prejudiciului cauzat".

Vezi și: Culisele transferului lui Dylan Flores de la Poli Iași la Sepsi » De ce au acceptat ieșenii o sumă destul de mică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1760373770680300
Anechitoaiei Catalin  •  21 Februarie 2019, 21:18

Cine este acest Horia Sabo de tot il bagati in seama. E paralel cu fenomenul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează