FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VIITORUL, AZI, 21:00, DIGI 1, TELEKOM 1, LOOK, GSP.RO

Horia Sabo: ”Eu și Stoican suntem cei mai buni pentru Poli în acest moment”

Horia Sabo Foto: Raed Krishan
Horia Sabo Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 14:02

Finanțatorul moldovenilor, Horia Sabo, spune că antrenorul va încheia sezonul în Copou ”sută la sută. Dacă mâine ar pleca, nici nu știu pe cine aș putea să pun în locul lui”.

Poli o întâlnește acasă pe Viitorul, echipă ce sezonul trecut i-a administrat patru înfrângeri! Inclusiv antrenorul Flavius Stoican are un palmares catastrofal în confruntările cu Gică Hagi: 7 întâlniri directe, 7 eșecuri! Însă finanțatorul clubului ieșean, Horia Sabo, n-are nicio îndoială.

Chiar și în cazul unui eșec, Stoican rămâne pe bancă: "Vă garantez sută la sută. Nimeni nu se va atinge de Flavius. Eu, pe parte financiară, și Stoican suntem cei mai buni pentru Poli în acest moment. Dacă mâine ar pleca, nici nu știu pe cine aș putea să pun în locul lui. Nu văd altul mai bun. Aș vrea să lucrez cu Flavius pe termen lung".

Directorul sportiv Tibi Selymes, la rându-i, crede că, jucând pe teren propriu, Iașiul are totuși șanse bune să puncteze contra lui Hagi. "Va fi un meci foarte greu, însă eu am încredere că ne putem impune de această dată. Acasă avem alt elan, altă dăruire, jucăm mult mai bine decât în deplasare. Abia aştept să mă văd cu Gică, însă sper să fie trist la final, din cauza eşecului în faţa noastră", a declarat Ziarului de Iași fostul coleg al "Regelui" în echipa națională a României.

20
 de puncte e targetul lui Poli pentru prima parte a sezonului regulat. "Avem 14 şi mai jucăm două meciuri acasă. Anul trecut, la finalul turului, aveam 15 puncte şi apoi s-a prins play-off-ul", a comentat Selymes

100.000 €ar trebui să primească Stoican dacă ar fi dat afară de la Iași, conform unei clauze din contract

"În opinia mea, Mihalache nu ar trebui să forţeze. O nouă recidivă ar fi gravă. Urmează o pauză în campionat, timp suficient pentru ca să reintre apoi fără niciun risc şi să ne putem baza din plin pe el pe finalul turului şi startul returului"
Tibor Selymes, director sportiv Poli Iași

"În partidele din deplasare ne este frică să nu luăm gol, nu avem încredere în noi. Este o prudenţă excesivă. Apoi, când luăm gol, nu mai avem luciditatea de a reveni. Apar precipitarea şi alte erori defensive. Sunt lucruri care pot fi corectate"
Tibor Selymes, director sportiv Poli Iași

Vezi și: Un jucător din Liga 1 a ajuns vedetă în Marca: ”România pare prea mică pentru talentul său”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează