FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ, SÂMBĂTĂ, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Horj nu dezarmează și avertizează Viitorul: "Nu suntem în vacanţă, mergem să câştigăm!" » Ce spune despre oferta lui Becali

Horj a jucat 25 de meciuri în acest campionat
Horj a jucat 25 de meciuri în acest campionat

Articol de - Publicat vineri, 12 mai 2017 00:00

Fundașul de 21 de ani al ardelenilor nu este afectat de vorbele care au ieșit după meciul cu Dinamo și spune că echipa sa o poate încurca pe Viitorul.

- Răzvan, aveți puterea să decideți campioana, este presiune pe voi?
- Pe noi nu este nicio presiune, este un meci pe care trebuie să îl tratăm cu seriozitate, să ne facem treaba cât mai bine și să încercăm să obținem punct sau puncte.

- După meciul cu Dinamo, mulți cred că vă veți da la o parte și în fața Viitorului...
- Îmi pare rău că s-a ajuns să se vorbească așa ceva despre noi, pe mine nu m-au afectat vorbele de după meciul cu Dinamo. Nu mă interesează ce spune lumea, atât timp cât eu știu că sunt un jucător profesionist și la fiecare meci dau totul pentru ca echipa să câștige. Nici nu cred că există jucători care ar putea face așa ceva. Dar acum nu asta trebuie să ne intereseze, noi trebuie să ne facem treaba cât mai bine, să pregătim meciul cu Viitorul și să încercăm să obținem victoria.

- Ce vă mai motivează pentru meciul cu Viitorul în condițiile în care nu mai luptați pentru nimic?
- Este suficient că jucăm cu liderul, asta ne motivează foarte tare! Trebuie să demostrăm că avem valoare și că putem bate acasă la echipa de pe primul loc.

- Este o oarecare atmosferă de vacanță deja la CFR?
- Eu această atmosferă de vacanță nu am simțit-o la echipă, doar doi jucători nu au făcut antrenament: Gomelt, care are o ruptură, și Camora, care a mai avut probleme la picior. Colegii mei se pregătesc foarte bine și sunt concentrați la antrenamente. Nu cred că se gândesc la vacanță, pentru că suntem profesioniști și respectăm această meserie.

- Ce crezi că se va întâmpla cu CFR dacă nu iese din insolvență la sfârșitul lunii?
- Îmi doresc foarte mult să putem ieși din insolvență! Nu știu ce s-ar întâmpla dacă nu o să ieșim  și nici nu mă preocupă pe mine asta. Sunt mulți jucători care își termină contractul în vară și cred că o să fie destul de greu să rămână la echipă dacă nu o să ieșim din insolvență.

- Ce vei face din vară? Accepți oferta lui Gigi Becali?
- Deocamdată nu mă gândesc la alte echipe, fiindcă mai am un an de zile contract cu CFR. Pe mine nu m-a contactat nimeni și nu știu de nicio ofertă de la Steaua, doar ce am auzit din presă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
10203839225041363
Vasi Mar  •  12 Mai 2017, 19:15
Postat de ortega pe 12 Mai 2017, 12:00

Horj ăsta , are numele în consonanță cu fizionomia feței , una de cultivator de rapiță , se și vede îmblănit și rumegând verziturile ciobanului ... Băi Gorj , sau Hehedinți cum te-o fi chemând , prostul cumpără din gură când are interes , dup-aia uită ... Și tu redevii Horj , un țărănoi din Florești ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut1971
danut1971  •  12 Mai 2017, 12:40

felicitari horj! fortza Dinamo! fortza CFR! mure fcsb si viitorul campioanele blaturilor

danut1971
danut1971  •  12 Mai 2017, 12:39
Postat de khal_37 pe 12 Mai 2017, 11:52

Asa zicea si Geoana in 2009!!! Si a castigat Base! https://www.youtube.com/watch?v=mjnOsHqyEkc

vorbim maine seara dupa meciuri cine e campioana

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close