FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ianis Hagi dă din casă! Cum a ajuns să aibă cele mai bune cifre din 2018 și cum reușește Viitorul să câștige aproape fiecare meci

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 12:47

Ianis Hagi a vorbit despre forma foarte bună pe care o traversează atât el cât și echipa sa, Viitorul. Căpitanul dobrogenilor explică rețeta succesului campioanei României din ultima vreme. 

"Primul meu gând a fost să-mi ajut echipa, e cel mai important. Mereu m-am gândit să joc pentru echipă, pentru colegi, normal că în final ieşi şi tu în evidenţă când îţi faci treaba pe teren. Trecem printr-o perioadă foarte bună, sperăm să continuăm pe aceeaşi linie.

Chiar dacă am jucat un fotbal foarte ofensiv şi am marcat mult, şi apărarea a mers. Am primit doar patru goluri de la reluarea campionatului, ne facem treaba foarte bine şi în apărare, presingul îl facem avansat. Chiar dacă am schimbat mulţi jucători pe linia de fund am făcut faţă, am dovedit că avem jucători buni.

În atac am dovedit că suntem omogeni, ne cunoaştem de mici, jucăm un fotbal ofensiv, plăcut ochiului. Suntem foarte mulţi jucători care au crescut în Academie, jucăm din ce în ce mai mult, ceea ce ne dă încredere, staff-ul tehnic ne dă încredere şi în momente mai puţin reuşite. Am dovedit că suntem buni, putem scoate rezultate", a declarat Ianis Hagi pentru site-ul clubului Viitorul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează