FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ianis Hagi pleacă de la Viitorul!? Gică Hagi a recunoscut interesul pentru fiul său: "E monitorizat zi de zi"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2018 13:34

Revenirea în Liga 1 pare să fie de bun augur pentru Ianis Hagi, care a început să evolueze meci de meci și o face foarte bine.

În 8 meciuri are deja 4 goluri și 3 pase decisive, fiind cel mai bun om al Viitorului în 2018. Despre Ianis s-a spus că ar fi monitorizat atent de mai multe echipe din străinătate, printre care și Olympique Lyon.

Gică Hagi a confirmat interesul, ba chiar a lăsat de înțeles că sunt mai multe echipe care îl vor pe Ianis: "E monitorizat zi de zi de echipe din străinătate", a spus "Regele", la Pro TV.

Impresarul Tănase Joița este cel care a anunțat că scouterii lui Lyon au fost impresionați de calitățile lui Ianis Hagi:

"Au fost să vadă alți jucători, urmăreau alți fotbaliști și le-a sărit în ochi Ianis. A făcut un meci extraordinar. Cei de la Lyon au spus că vede jocul cu câteva secunde mai repede decât ceilalți".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
titiduru22
titiduru22  •  09 Aprilie 2018, 17:00

Here we go again :-)))

maxp
maxp  •  09 Aprilie 2018, 15:44

Oare unde se grabeste sa plece iar? Momentan e capitanul unei echipe de top din campionatul Romaniei si sincer deocamdata nivelul sau nu e de mai mult. Sa mai creasca pe aici si apoi isi poate vedea de altceva.

bodrin
bodrin  •  08 Aprilie 2018, 22:28

O sa-l vândă iar tata si o sa vină inapoi dupa ce va sta pe tușă, rascumparat sau imprumutat...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close