FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ianis Hagi revine în Liga 1! Anunț oficial despre transferul mijlocașului de 19 ani

Articol de GSP - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 16:25

După mai multe runde de negocieri, Viitorul și Fiorentina au ajuns la un acord pentru transferul lui Ianis Hagi, așa cum a anunțat clubul lui Gică Hagi pe site-ul oficial.

Plecat în vara lui 2016 la Fiorentina, pentru 2 milioane de euro, Ianis, 19 ani, revine la Viitorul pentru aceeași sumă cu care a fost cumpărat. În plus, formația viola păstrează procente dintr-un viitor transfer. Ianis a bifat 39 de meciuri la Viitorul, între 2014 și 2016, marcând 4 goluri.

Ianis a jucat doar două meciuri la prima echipă a Fiorentinei, în sezonul trecut, bifând în total 54 de minute. În acest sezon a jucat la doar la Fiorentina Primavera, pentru care a dat două goluri în șase partide.

"FC Viitorul este de acord cu suma de transfer și cu procentele solicitate de Fiorentina"FC Viitorul

Înainte de reveni la Viitorul, Hagi jr. a mai fost dorit de SPAL și Pescara, sub formă de împrumut.

750.000 €este cota lui Hagi jr., potrivit transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
blocatu
blocatu  •  10 Ianuarie 2018, 22:26
Postat de Patraulea Trandafir pe 09 Ianuarie 2018, 18:27

Să vezi că-l vor vrea căpitan la naționala mare pe *** ăsta de 25 de kile cu gantere în buzunare ... Căpitan direct la Jijitorul , că a făcut pregătire temeinică ... Cu primaverii ... Vai ce bine lovește cu ambele picioare ! Vai , ce bine lustruiește băncile , după ce se ridică Prințișorul zici că-s date cu baiț ... De-aia vrea *** *** la Gheorghe să schimbe culorile clubului Gigitorul Ovidiu . *** , după valoarea lui fi-su ... Dar mai băgați-ne pe gât rebutul ăsta , că poate tâmpiții chiar cred că are ceva valoare ...

pentru unul cu numele ala, patraulea trandafir, personaje de poveste , asteptam mai mult! esti plin de venin , cumetre! ai grija sa nu iti musti limba , nu au inventat antidot pentru tine!

100002473541087
Danut Ognean  •  09 Ianuarie 2018, 20:11

revine la echipa lui tati unde are loc

789537454556528
Imre Fodor  •  09 Ianuarie 2018, 19:33

Cu durere in suflet constat cum se duce dracului tot sportul romanesc! Dar cu nepotisme fratilor nu merge! Gica Hagi a fost un mare jucator,asta e just! Dar jurnalistii de doi lei au facut un mare defavor! Prea multa reclama! Rezultatul!!!!!???? Sa nu mai spunem ca copii mult mai buni nu au nici o sansa! MULTUMESC! Noapte buna!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează