FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 0-2

Ianis Hagi, spoiler despre următorul pas al carierei: "Eu mai am 7 meciuri și important e că îmi intru în ritm"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 21:31

Ianis Hagi (19 ani) a marcat un gol în victoria obținută de Viitorul în deplasarea de la Giurgiu, scor 2-0, și țintește spre podiumul Ligii 1.

"A fost un meci greu, pe un teren care mereu ne-a pus probleme. Astra e o echipă bună. În a doua repriză nu am jucat cum ne-am dorit, cum am vorbit, dar e bine că am mai marcat pe final și că ne-am impus. Suntem de câțiva ani împreună și ne găsim ușor pe teren. Contează mult asta.

Ne dorim să ajungem cât mai sus în clasament, iar locul 3 este cel pe care îl vizăm. Craiova e doar la 5 puncte de noi.  Vom vedea la finalul sezonului ce va fi. Eu mai am șapte meciuri în acest play-off și în vară voi vedea. Important este să joc pentru că, vedeți, îmi intru în ritm și marchez",

Vezi cele mai importante faze din Astra - Viitorul, 0-2!

CLASAMENT PLAY-OFF

cfr

PROGRAM ETAPA 3-A PLAY-OFF

Sâmbătă, U Craiova - CFR Cluj 0-0
Duminică, Astra Giurgiu - Viitorul 0-2
Duminică, FCSB - Poli Iași, 20:45

PROGRAM ETAPA 3-A PLAY-OUT

Concordia Chiajna - FC Botoșani 0-0 
Dinamo - Juventus București 1-2
Sâmbătă, FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș 1-2
Luni, ACS Poli Timișoara - Sepsi, 20:45

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
maxp
maxp  •  02 Aprilie 2018, 15:00

Din pacate Ianis Hagi nu joaca deloc la nivelul la care este laudat. Ieri a facut chiar un meci slabut, faptul ca a dat gol n-ar trebui sa intereseze atat de tare. Si asta impotriva unei echipe Astra rupte de tot la mijloc.

bodrin
bodrin  •  02 Aprilie 2018, 01:26

Felicitari pentru folosirea cuvantului "spoiler"! In ziua de azi, toti - microbisti sau nu, suntem posesori de automobile, asa incat tot timpul suntem cu ochii pe spoilere! Sigur ca I.Hagi este un spoiler mai deosebit, mai de marca...

948952405252770
Marius Fulea  •  01 Aprilie 2018, 23:09

Cum da gol cum intra in top cei mai buni din lume si il vânează cluburile mari

Vezi toate comentariile (3)
Comentează