FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Ianis Hagi, tot mai aproape de transferul la FC Sevilla: Gică Popescu și Ogăraru sunt la Barcelona și negociază transferul!

Ianis Hagi e aproape de cel mai important transfer al carierei
Ianis Hagi e aproape de cel mai important transfer al carierei

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iunie 2019 16:08

Gică Popescu, noul președinte al celor de la Viitorul, și George Ogăraru, director de scouting al grupării de la Ovidiu, se află acum la Barcelona, unde ar urma să discute inclusiv despre transferul lui Ianis Hagi (20 de ani) la FC Sevilla.

Cei doi au mers acolo și pentru a rezolva și alte probleme, dar una dintre țintele principale ale deplasării e perfectarea mutării lui Ianis Hagi la FC Sevilla

Transferul lui Ianis Hagi la FC Sevilla ar putea reprezenta un adevărat test de maturitate pentru fotbalistul care a eșuat la Fiorentina, precedenta experiență avută pe plan european.

Concurența va fi acerbă pentru Ianis Hagi, dacă transferul se va materializa: jucători precum Nolito, Quincy Promes, Munir El Haddadi, Ever Banega sau Pablo Sarabia evoluează în prezent în ofensiva andaluzilor.

6 trofee europeneare FC Sevilla din 2006 încoace: două Cupa UEFA, 3 Europa League și o Supercupă a Europei

3.500.000 €e cota de piață a lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt

Spartak Moscova, FC Sevilla, Valencia, Olympique Lyon, Ajax, Girona și Galatasaray sunt echipele care s-au interesat de Ianis Hagi. Pe lista formațiile care îl vor pe Hagi jr. ar fi și Arsenal.

Vezi și: Hagi îi închide ușa în nas lui Gigi Becali: „Ianis nu merge la FCSB! Pot spune doar că va pleca afară”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  14 Iunie 2019, 05:58
Postat de ciclistul pe 13 Iunie 2019, 22:25

A aratat ceva, chiar si in Europa, la sub-21 la fel. Numai ca tu esti prea orb pentru a vedea, de fapt si la noi in campionat a reusit niste actiuni sau goluri ce nu le vezi la multi din campionatele non-top 5! Si inca ceva, Sevilla uneori a luat si sarbi de care nu a auzit nimeni.

Bine mah, sa-l ia daca astia de la Sevilla cred ca pot face fotbalist din el. Eu n-am nimic impotriva atata timp cat nu platesc eu din buzunar. Dar sunt macar niste discutii reale sau inventii de presa?

serg_iordan
serg_iordan  •  13 Iunie 2019, 23:39
Postat de ciclistul pe 13 Iunie 2019, 22:22

Iar Sevilla? In clipa de fata, Ianis Hagi e chiar cel mai valoros jucator din campionat. Si mai e si tanar. Personal am o afinitate pentru Coman, si pentru Man, dar Man in clipa de fata a decazut putin. Problema este ca Sevilla ar putea fi o palarie prea mare, fotbalistul roman are nevoie sa semneze cu cluburi mai mici. Ati vazut la Razvan Marin. Am observat si la polonezi sau sarbi acelasi lucru, pleaca de la echipe mai mici. Agentii lor nu ii trimit fix ca pe ai nostri. Am vazut-o pe Sevilla uneori, in deplasare nu joaca prea bine. Nu a fost fenomenala, cel putin in retur. Dar Sevilla este un club foarte mare, a castigat Liga Europa de nu stiu cate ori in ultimii ani. Vedem ca Chelsea sau United nu mai au loc in Liga si se concentreaza pe LE.

E clar... ești fecesebist

ciclistul
ciclistul  •  13 Iunie 2019, 22:25
Postat de fcsbist.de.mic pe 13 Iunie 2019, 19:23

Sunt bombe ale presei. Ca sa te ia o echipa cu pretentii din top 5 campionate din Europa trebuie sa fi aratat ceva. A castigat cumva campionatul? A iesit golgheter? A jucat in Europa? A reusit sa se afirme la vreo echipa intermediara intre Viitorul si Sevillia? Ca a jucat capitan in echipa lu' tat-sau nu se numeste realizare.

A aratat ceva, chiar si in Europa, la sub-21 la fel. Numai ca tu esti prea orb pentru a vedea, de fapt si la noi in campionat a reusit niste actiuni sau goluri ce nu le vezi la multi din campionatele non-top 5! Si inca ceva, Sevilla uneori a luat si sarbi de care nu a auzit nimeni.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează