FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - ASTRA GIURGIU 1-1

IAȘI - ASTRA. Flavius Stoican i-a surprins pe toți când a fost întrebat despre FCSB - Dinamo: "Ei sunt favoriți mâine!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2018 22:58

Flavius Stoican, antrenorul celor de la Poli Iași, recunoaște că nu merita mai mult de un punct din egalul cu Astra Giurgiu, scor 1-1.

"Au fost două reprize diametral opuse. Una dominată de Astra, alta de noi. La pauză am schimbat sistemul, am avut discuții individuale cu ei. Nu mi-a plăcut că am intrat timorați pentru această partidă. Trebuia să jucăm de la început ca în partea a 2-a. Rezultatul este cel corect.

La final am rămas puțin pe bancă, am fost dezamăgit, pentru că voiam o victorie. Ar fi fost una cu șansă, nu meritată. Am jucat cu două formații din play-off, dar aș fi vrut mai mult de atât. Ne batem de la egal la egal cu ele și așteptăm meciurile în care vom porni ca favoriți. Mă bucură că oamenii ne-au aplaudat la final, asta e important, dar eu vreau și rezultate", a declarat Stoican pentru Look TV.

"Cred că FCSB este favorită mâine în derby-ul cu Dinamo. Nu au început bine campionatul, dar sunt datori și cred că se vor mobiliza" Flavius Stoican

Vezi și: VIDEO Poli Iași și Astra Giurgiu oferă unul dintre cele mai spectaculoase partide ale debutului de sezon » Cum s-a descurcat Alibec

PROGRAMUL ETAPEI A DOUA:

Botoșani - Hermannstadt 2-0
Dunărea Călărași - CFR Cluj 0-0
Duminică 18:00 Sepsi - U Craiova
Duminică 21:00 FCSB - Dinamo
Luni 18:00 Voluntari - Gaz Metan
Luni 21:00 Chiajna - Viitorul

CLASMENT LIGA 1

clasament

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  29 Iulie 2018, 16:17

stoican ,cu tine si cu manajerul dwe la rin DINAMO a ajuns cel mai jos ,explicabil de ce esti cu fecesebeu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează