FOTBAL  »  Superliga  »  IAȘI - SEPSI 1-1

IAȘI - SEPSI 1-1 // Flavius Stoican, atent la mișcările din jurul formației: "Au mai fost niște «alunecări» și înainte de această partidă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 19:47

Poli Iași a terminat la egalitate, scor 1-1, contra lui Sepsi Sf. Gheorghe. Flavius Stoican speră în continuare la calificarea în play-off-ul Ligii 1. 

"Cel mai important a fost astăzi jocul. Ambele echipe au alergat, au avut un ritm bun, un joc plăcut ochiului. Am primit gol pe o minge lungă, apoi am revenit în joc.

Este o situație dificilă la club, dar încă avem sperențe pentru play-off. Mici, dar avem. Se poate întâmpla orice. Dacă legăm câteva victorii, suntem acolo sus.

Am reușit să fim un grup unit, am ținut jucătorii departe de acest scandal din jurul formației. Au mai fost niște «alunecări» și înainte de această partidă, cu niște amenințări de amenzi, dar nu ne-au afectat. Oamenii care nu sunt asumați, eu îi las deoparte. Gândul meu e să pregătesc", a declarat Stoican la TV Telekom Sport. 

Vezi și: 

EXCLUSIV Scandal la Iași înaintea meciului cu Sepsi! Suporterii au fost INTERZIȘI pe stadion! Care e motivul + primele reacții

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează