FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ibrahima Tandia: "La FCSB voi putea să-mi arăt clasa în ochii lumii"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 13:45

Atacantul lui Sepsi, Ibrahima Tandia, 25 de ani, a anunțat în premieră că i-ar surâde un transfer la FCSB. 

Fotbalistul născut în Mali consideră că la FCSB ar avea ocazia să își arate cu adevărat valoarea, dar spune că încă nu a vorbit cu echipa roș-albastră despre un transfer.

"Nu am vorbit cu nimeni de la FCSB. Este un club mare din România şi o mulţime de jucători visează să joace acolo. Este un club unde m-aş putea arăta în ochii lumii.

Dacă aş vrea să merg acolo, președintele ar înţelege. Acum sunt la Sepsi şi mă simt bine. Cel mai bine pentru mine ar fi să joc în Champions League", a declarat Ibrahima Tandia pentru Prosport.

Gigi Becali spunea în urmă cu câteva zile, la prezentarea oficială a lui Mihai Teja, că a luat legătura cu impresarul lui Tandia și că urma să aibă o întrevedere cu acesta. De atunci, patronul FCSB nu a mai revenit cu vreo actualizare. 

7 goluria reușit Tandia în acest sezon. Fotbalistul are și 3 pase decisive în 17 apariții 

900.000 €este cota lui Ibrahima Tandia pe transfermarkt

Citește și:

EXCLUSIV Ultimele detalii despre transferul lui Tandia la FCSB! Sepsi i-a stabilit prețul

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  05 Ianuarie 2019, 18:51

Nici asta nu-i normal la cap !! Care ochi ai lumii....bai Tandia ?? Fcsb nu joaca in nici-o cupa europeana, iar la anul, dupa ce va veni al patrulea an fara sa castige campionatul, va juca in preliminariile Europa League si acolo va ramane !! Daca te straduiesti putin s-ar putea sa joci si tu in aceleasi preliminarii cu Sepsi !!

peluza
peluza  •  05 Ianuarie 2019, 18:25

Bine spus, l-am si chemat la Steaua!

100002473541087
Danut Ognean  •  05 Ianuarie 2019, 17:46

abureli marca gsp gigi sport!tandia nu va ajunge la fcsbeaua

Vezi toate comentariile (31)
Comentează