FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - POLI IAȘI 1-0

Ieșenii acuză dur arbitrajul după eșecul cu Gaz Metan, scor 0-1

Articol de - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 21:44

Flavius Stoican, tehnicianul celor de la Poli Iași, crede că înfrângerea suferită cu Gaz Metan, 0-1, este una injustă. 

"Nu cred că echipa care a câştigat astăzi a fost echipa mai bună. După părerea mea, cei de la Mediaș au avut mai multă şansă decât noi. Iar noi am greşit mai mult decât ei. Qaka este o absenţă importantă pentru noi, pentru că este un jucător care face diferenţa şi care dezechilibrează apărarea adversă.

Însă indiferent cine joacă trebuie să o facă bine. Ne aşteaptă acum un meci foarte greu cu Viitorul. Ne dorim să câştigăm meciurile de pe teren propriu", a declarat Stoican pentru TV Telekom Sport.

Acuză arbitrajul

Adrian Ambrosie, președintele ieșenilor, dă vina pe arbitrul înfruntării, Andrei Antonie.

"Arbitrajul a fost tendențios. Golul gazdelor a fost marcat după un fault inexistent. Au fost multe alte faulturi date cu ușurință în preajma careului nostru.

Un meci echilibrat și tu ca arbitru iei astfel de decizii... Îmi lasă un gust amar. Rezultatul corect era egalul. Așa, tu, ca și arbitru, ai facilitat victoria Mediașului. Pentru noi era important orice punct", a declarat Adrian Ambrosie pentru GSP.ro.

Vezi și: VIDEO Gaz Metan câștigă în prelungiri cu Poli Iași, 1-0, și urcă în coasta liderului FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  01 Octombrie 2018, 23:48

Nu ati tras un sut pe poarta si merita-ti egal? Plesca no avut ce apara!!! deabia ati iesit din careu!! Da-o-n colo de treaba

749913671784643
Razvan Marcel  •  01 Octombrie 2018, 00:00

Nu ai nici un sut pe poarta si dai vina pe arbitru?Dar unde a gresit arbitru ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează