FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FC VOLUNTARI 1-1

Ieșenii exultă: "E ca și cum am fi luat campionatul" » Situația e totuși tristă: "Suntem neplătiți de 3 luni"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 mai 2017 23:20

Poli Iași a câștigat play-out-ul Ligii 1, după egalul cu FC Voluntari, scor 1-1. Andrei Cristea aseamănă performanța moldovenilor câștigării unui campionat.

"Știam că va fi un meci foarte dificil. Presiunea a fost pe noi. Vreau să-mi felicit colegii, antrenorii, conducătorii, suporterii. Mă bucur că s-a dovedit că la Iași se poate face performanță. Cred că Mister ne va da o vacanță acum. Eu voi fi liber de contract. Mă bucur că evoluțiile mele au fost bune. Am avut niște colegi minunați, le mulțumesc.

Ne-am bucurat foarte tare pentru că am câștigat play-out-ul. E un moment unic pentru noi. Ca să câștigi un play-out e ca și cum ai câștiga campionatul la Iași. Un club serios și-ar dori un salt în sezonul viitor, dar partea financiară e cea mai importantă. Îmi doresc foarte mult ca Iașiul să aibă o echipă pe măsura orașului", a declarat Andrei Cristea la Look tv.

"SUNTEM NEPLĂTIȚI DE 3 LUNI"

Eugen Neagoe, antrenorul ieșenilor, e pesimist în ceea ce privește viitorul echipei și spune că elevii săi sunt neplătiți de 3 luni.

"Băieții merită felicitări. Sunt mândru de ei. Am trecut și trecem prin momente mai dificile. Suntem neplătiți de 3 luni. Întotdeauna au fost întârzieri de 3 luni, dar nu ne-am plâns. Băieții au fost admirabili. Sincer, merită felicitări.

Sunt mândru și bucuros că am putut lucra cu asemenea băieți de mare caracter. Nu am avut nicio discuție cu nimeni, nu știm ce se va întâmpla în continuare. Mi-aș dori ca Iașiul să devină o echipă mai puternică. Eu nu știu ce voi face, am contract până la sfârșitul lui iunie. Nu ar fi deloc plăcut ca echipa asta să dispară. Jucătorii vor pleca în vacanță fără bani. E păcat pentru că acești băieți și-au făcut datoria pe deplin", a adăugat Neagoe la TV Dolce.

"Sunt foarte mulțumit de băieți. Au demonstrat încă o dată că sunt de caracter. Avem șanse la locul 2 din play-out. Duminică vom face tot posibilul să câștigăm cu Chiajna. A fost greu să-mi motivez jucătorii după Cupa României câștigată, dar am băieți de caracter. Vreau să-l felicit pe Eugen Neagoe pentru ce a făcut aici. Merită locul din clasament" Claudiu Niculescu, antrenor FC Voluntari

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mircea_cjn
mircea_cjn  •  31 Mai 2017, 23:55

Pai daca sunteti fraieri... L-ati lasat pe Iulian Dascalu sa ocupe cu mall-urile lui tot Iasul si el va trateaza cu flit ! Ba, la un moment dat mai finanta pe la Cluj si Timisoara, care l-au luat la intrebari. Chiajna, Voluntarii, Afumatii pot sustine o echipa, Iasul nu poate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează