FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Îl las să facă ce vrea, cunoaște arbitrii » Dănuț Lupu a șters pe jos cu oficialii lui Dinamo și face dezvăluiri șocante

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 20:32

Dănuț Lupu, fostul mare jucător al celor de la Dinamo, a intervenit la TV în această seară și i-a criticat dur pe oamenii din conducerea administrativă a celor de la Dinamo. 

"Eu l-aș lăsa pe Bratu în continuare pe bancă, dar niciodată n-aș renunța la Nistor. Bratu va trebui să învețe că poate fi și criticat dacă vrea să ajună un antrenor mare. Vreau să-l întreb pe Bratu altceva. Când Nistor a jucat anul trecut și l-a «făcut» pe Bratu antrenor, atunci Nistor era jucător? Se gândește doar la bani? A plecat la CFR pe 15.000 și s-a întors la Dinamo pe 7.000. 

Nistor nu e de vină! Îți meriți soarta dacă îi lași pe conducătorii altor echipe să vorbească despre echipa ta. N-am nimic nici cu David, nici cu Bălănescu, n-am nimic cu nimeni. Le-am spus doar atât: «Dinamo își merită soarta având în vedere conducătorii pe care îi are.» Face David altceva în afară să răspundă la telefoane? Ce bani a adus domnul David la club? El n-aduce niciun ban în club.

Ce caută George Trandafir pe banca lui Dinamo? Știți ce a spus un antrenor de la copii despre Trandafir? «Îl las să facă ce vrea, cunoaște arbitrii!»", a declarat Dănuț Lupu, la TV Digi Sport.

  • George Trandafir a devenit direcotrul sportiv al "câinilor" după avansarea lui Dănciulescu din această primăvară. Acesta a fost organizator de competiții al grupării, și a mai ocupat funcții la nivelul centrului de copii și juniori. Trandafir a fost și arbitru la începutul carierei sale, dar și delegat la Dinamo II pe vremea când Florin Bratu antrena "satelitul" dinamoviștilor. Acesta este căsătorit cu Cristina Trandafir, arbitru în lotul Ligii a 2-a.


George Trandafir,alături de Bratu// FOTO: gsp

Lupu a sărit în apărarea lui Ionel Dănciulescu, cel care vineri și-a anunțat plecarea din funcția de director general al clubului. 

"Dănciulescu a fost foarte diplomat de-a lungul anilor. A înghițit prea multe, nu e posibil ca el, care a jucat fotbal atâția ani, să propună 20 de jucători la această echipă, și să nu se aducă niciunul", a mai spus Lupu, cel care nu mai ocupă nicio funcție la Dinamo. 

Vezi și: Coaliție monstruoasă anti-Bratu!? Miriuță face o dezvăluire șocantă: "Unii jucători au «fir direct» cu cei din conducere. Așa mi s-a întâmplat și mie"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
mosvasile
mosvasile  •  23 Septembrie 2018, 08:58

Lupu asta-care de fapt e rapidist sau nici el nu stie-e o persoana dezagreabila!Nu e coerent decat in incoerenta!

102031457272119
Radu Fifea  •  23 Septembrie 2018, 07:50

Toata lumea stie ca fosta echipa securitatii comuniste, dinamo, e un mare zero fara fluierasi. O confirma inca o data Danut Lupu.

loko1
loko1  •  23 Septembrie 2018, 07:14

Măi *** pe zi ce trce semeni foarte mult cu Varga.Reduce consumul să nu ai sfârșitul lui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează