FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CONCORDIA CHIAJNA 3-0

Ilfovenii se scuză după umilința cu Viitorul: "Parcă ne-a fost frică de acest meci"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 19:03

Răzvan Grădinaru, unul dintre cei mai activi jucători în meciul pierdut cu Viitorul scor 0-3, nu-și explică de ce echipa sa a pierdut la o diferență atât de mare.

Vezi VIDEO cu golurile partidei!

"În această seară, Viitorul a fost echipa mai bună. Ne-a taxat la fiecare greșeală. Ei au pasat foarte mult și noi a trebuit să alergăm după minge. Parcă ne-a fost frică de acest meci. Un punct pentru noi era foarte bun aici. Am pierdut categoric.

Trebuie să lăsăm capul jos și să câștigăm cu Gaz Metan în etapa viitoare", a declarat Răzvan Grădinaru la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
sexilian
sexilian  •  10 Decembrie 2017, 08:50

gata,au venit banii de porc...........

demolarii
demolarii  •  10 Decembrie 2017, 00:55

Viitorul câștigă prea ușor unele meciuri.....și altele le pierde categoric. Inconstanta care e caracteristica formațiilor cu anumite probleme: financiare, de caracter, prost organizate, etc. Problema e : Când vom afla? si nu :Dacă vom afla? din care categorie provine Viitorul Ovidiu....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează