FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI

Gigi Becali l-a acuzat pe Raul Rusescu, Ilie Poenaru a răspuns: „Vă spun ceva ce nu știți”

Raul Rusescu, în FCSB - Academica Clinceni // foto: Imago
Raul Rusescu, în FCSB - Academica Clinceni // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2021 21:08 / Actualizat marti, 11 mai 2021 21:13

După meciul dintre FCSB și Academica Clinceni, scor 2-2, Gigi Becali (62 de ani) a avut un atac dezlănțuit la adresa echipei din Ilfov. Printre cei vizați de latifundiar s-a numărat atacantul Raul Rusescu (32).

Finanțatorul de la FCSB l-a acuzat pe Rusescu că în meciurile cu CFR (ambele pierdute de Academica în play-off, 0-3 și 0-1), atacantul ar lăsa-o mai moale pentru că la ardeleni joacă nașul lui Rusescu, Alexandru Chipciu. În schimb, cu FCSB, Rusescu a marcat golul prin care Academica a făcut 2-1. 

„Jucătorii de la Clinceni erau disperați, dar cu CFR de ce mergeau pe teren? Nu vreau să-i jignesc. Rusescu, Adi Popa, Tănase mai au mulți ani de trăit, dar să se întrebe pentru ce luptă și să-și aducă aminte de ce le-a zis nea Gigi. Nu vreau să-i supăr, dar e vorba de caracter”, a adăugat Becali la Pro X.

Ilie Poenaru: „L-am întrebat pe Raul: «ai vorbit și tu cu Alex?»”

Chestionat despre acuzațiile lui Gigi Becali, Ilie Poenaru, antrenorul Academicii, a dezvăluit ce discuție a purtat cu Raul Rusescu înainte de meciul cu CFR Cluj. 

„Nu are nicio legătură. Haideți să văd spun eu ceva ce dumneavoastră nu știți. Înainte de meciul cu CFR, l-am întrebat pe Raul: «băi, ai vorbit și tu cu Alex (Chipciu), joacă? Pentru că dacă joacă, e vorba să vedem cine joacă inter și cine atacant lateral. E posibil dacă joacă Alex să nu mai joace Costache». 

Mi-a spus «Mister, nu vorbesc cu el, de câteva zile n-am vorbit cu el. Nici nu vreau să vorbesc. Este o înțelegere a noastră, nu ne sunăm. Și vă mai spun, chiar dacă ne-am suna am duce discuția la familie, la copii, oricum el nici măcar nu îmi dă de înțeles dacă joacă sau nu».

Știți cum suntem noi, antrenorii, vrem să aflăm primul 11 al adversarilor pentru a ști ce sistem folosesc. Dar așa fac la fiecare meci, așa cum la meciul cu FCSB am întrebat jucători de-ai mei dacă au vorbit cu cei de pe-acolo cu care sunt prieteni, ca să știm dacă apare X sau Y și în funcție de asta cum joacă”, a spus Poenaru la TV Telekom Sport. 

Cu CFR, Rusescu a bătut lovitura liberă - din poziția lui preferată - pe jos, deși Deac era întins pe gazon în spatele zidului. Cu noi, a dat gol.
- Mihai Stoica, manager general FCSB

Atât cât antrenez, indiferent de nivel, voi rămâne același. Sunt la început de drum, nu le știu eu pe toate, dar vreau să ajung sus, să învâț. Este ambiția mea, dorința mea, am drumul meu și nu fac înțelegeri cu cineva.
- Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni 

VIDEO. Teorie a conspirației lansată în Liga 1: „Dacă CFR se încurcă, FCSB va pierde și ea. Titlul trebuie să se decidă în ultima etapă”

Mai multe știri despre FCSB:

Basarab Panduru, virulent cu CFR și FCSB: „O echipă şchioapă, alta cocoșată!”

Octavian Vâlceanu, spre FCSB? Ilie Poenaru a făcut lumină în privința portarului său: „De asta nu mai apără”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (21)
polistul68
polistul68  •  12 Mai 2021, 08:33

Becali s-a suparat ca fostii lui jucatori nu s-au dat deoparte...la fel se paote supara si Hagi, ca fosti lui jucatori, nu s-au dat deoparte in meciul direct....Botosaniul la fel, se pot supara ca Harut a jucat cu ei....pai fratele meu, in ritmul asta, nimeni nu mai joaca corect cu nimeni...sau el e Becali, si toti trebuie sa fie slujitorii lui...marele crestin are nevoie de un campionat puternic sau de slujitori ? Ok, poate cumpara campionatul, are destui bani...dar iarasi nu face nimic in EL...

spartanul_1
spartanul_1  •  12 Mai 2021, 07:47

Infractorul dovedit este din ce în ce mai penibil! După ce că a distrus fotbalul românesc cu omenii, arbitraje scandaloase, jucători luaţi doar ca să nu-i ia alţii etc., mai şi face autodenunţuri, sub "ochii" FRF şi LPF care nu vor să ia nicio măsură!

corectu
corectu  •  12 Mai 2021, 07:44

Poenaru să vizioneze casetele meciurilor CFR-Clinceni 3-0 și Steaua-Clinceni 2-2.Să nu spună că atâta s-a putut,că nu e adevărat.Să revadă și celelalte meciuri din campionat ale Clincenilor cu CFR și Steaua.Cheia e la Chipciu?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează