FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Voluntariul nu l-a lăsat să antreneze în Liga 1 și acum vrea revanșa! Ilie Poenaru îi amenință pe ilfoveni

Ilie Poenaru a promovat cu Academica Clinceni în Liga 1
Ilie Poenaru a promovat cu Academica Clinceni în Liga 1

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 11:22

Ilie Poenaru (42 de ani) a obținut a doua promovare în Liga 1 din cariera sa de antrenor și vrea să o înfrunte pe FC Voluntari.

Antrenorul Academicii Clinceni a promovat-o pe FC Voluntari în vara anului 2015, dar cei din conducerea clubului ilfovean nu i-au acordat șansa de a antrena în Liga 1.

Ilfovenii nu s-au salvat încă matematic de la retrogradare, dar Ilie Poenaru le ține pumnii. Antrenorul Academicii speră să se dueleze cu fosta sa echipă în următorul sezon al Ligii 1.

Sper să rămână Voluntariul în Liga 1, pentru că aș vrea să mă confrunt cu ei”, a mărturisit Ilie Poenaru, la TV Digi Sport.

Ilie Poenaru o antrenează pe Academica Clinceni din luna ianuarie a anului 2018. A avut nevoie de un an și jumătate pentru a scrie istorie pentru clubul ilfovean.

VEZI ȘI:

Rapid îi oferă un salariu uriaș lui Felipe Teixeira! Daniel Pancu îl vrea neapărat!

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează