FOTBAL  »  Superliga  »  NUMIRE

IMAGINILE ZILEI Asta e ultima în Liga 1! Schimbare de antrenori în direct la conferință: "Baftă, Costele! Te pup, Liviu!" :D

foto: Ionuț Tabultoc +4   FOTO
foto: Ionuț Tabultoc

Articol de - Publicat vineri, 16 noiembrie 2018 13:14

FC Botoșani a oficializat azi aproape simultan despărțirea de Costel Enache și numirea lui Liviu Ciobotariu, într-o conferință de presă inedită. 

Întâlnirea cu jurnaliștii a avut două părți: "divorțul" și "cununia".

În prima jumătate, Iftime și Enache și-au luat la revedere. "Baftă, Costele! Ai ușa deschisă oricând aici", i-a transmis patronul clubului moldovean antrenorului care pleacă la Astra. "Eu aș numi în locul meu un tehnician echilibrat", a punctat și Enache (45 de ani). 

+5 FOTO

Apoi, acesta s-a ridicat și în sală a intrat noul antrenor al Botoșaniului, Liviu Ciobotariu. "Am mai avut o tentativă să-l aducem, când l-am dat pe Grozavu afară. Cum l-am ales pe Liviu? Prin eliminare. Am analizat care sunt antrenorii fără angajament și așa am ajuns la el", a spus Iftime. 

"Am venit foarte motivat. Sunt bucuros că am revenit în fotbalul din România după o absență de 3 ani și jumătate. Am fost plăcut surprins și am acceptat imediat oferta. Sunt convins că vom face lucruri minunate", a declarat și Ciobi (47 de ani), ultima oară la Al Taee, din liga a doua din Arabia Saudită. 

Fostul component al Generației de Aur a mai antrenat în carieră la FC Național, Dunărea Galați, CS Otopeni, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, CF Brăila, Dinamo, CSM Poli Iași, FC Vaslui, ASA Tîrgu Mureș și Al-Faisaly (Arabia Saudită). 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
balauru48
balauru48  •  16 Noiembrie 2018, 21:14

Asta de a scris fituica face parte din generatia de prosti a gsp, alaturi de craitoiu, jumatate si alte antitalente.

gido
gido  •  16 Noiembrie 2018, 15:46
Postat de cneius pe 16 Noiembrie 2018, 14:50

"Fostul component al Generației de Aur"... ???? WTF ????

iar ionut tabultoc e din generatia de aur a jurnalitilor...

cneius
cneius  •  16 Noiembrie 2018, 14:50

"Fostul component al Generației de Aur"... ???? WTF ????

Vezi toate comentariile (8)
Comentează