Articol de - Publicat duminica, 14 ianuarie 2024 16:00 / Actualizat duminica, 14 ianuarie 2024 17:52

Universitatea Craiova l-a propus pe Alexandru Ișfan la mai multe cluburi din Superliga, împrumut până-n vară, dar nu-l vrea nimeni. După U Cluj, l-au mai refuzat Petrolul și Hermannstadt.

Antrenorul Universității Craiova, Ivaylo Petev, a decis că ar fi bine ca Alexandru Ișfan să fie împrumutat până în vară pentru a bifa mai multe minute decât i-ar putea oferi el în Bănie. Însă pentru achiziția de 650.000 de euro a lui Mihai Rotaru, clubul nu găsește deocamdată o echipă interesată să-l „preia”.

O nouă schimbare în acționariatul Rapidului » Ce s-a întâmplat după ultima decizie a lui Dan Șucu + Câți bani s-au plătit pentru achiziții
RAPID
O nouă schimbare în acționariatul Rapidului » Ce s-a întâmplat după ultima decizie a lui Dan Șucu + Câți bani s-au plătit pentru achiziții

Prima care l-a refuzat a fost U Cluj. Ardelenii nu doar că au declinat propunerea lui Rotaru, dar l-au trimis înapoi, la Craiova, și pe Alexandru Câmpanu, extrema pe care-o luaseră tot cu titlu de împrumut, vara trecută, pentru întreg sezonul! 

Alexandru Ișfan a fost refuzat și de Petrolul și Hermannstadt

Din informațiile Gazetei, Petrolul i-ar fi spus la rându-i „pas” lui Ișfan, iar la fel a reacționat și FC Hermannstadt. Marius Măldărășanu l-ar fi putut folosi în centrul liniei mediane, pe postul lăsat liber de Baba Alhassan, transferat la FCSB.

Însă sibienii au făcut pasul înapoi din cauza declinului accentuat al mijlocașul ofensiv transferat de oltenii în urmă cu an, de la FC Argeș.

Ce a spus Mihai Rotaru despre Alexandru Ișfan

„Ișfan este într-un blocaj. Antrenorul ne-a zis că el contează pe serviciile jucătorului, atunci când ne-am gândit să-l dăm împrumut. Ișfan are calități de jucător de top, fizic, viteză, tehnică în regim de viteză, joc bun cu capul, capacitate bună de efort. 

Dar în acest moment nu are randamentul necesar pentru a se impune. Când se va debloca, va fi bun și pentru România”, spunea Mihai Rotaru, patronul Universității  Craiova, la Digisport Special, în decembrie 2023.

Ișfan are, în total, 27 de meciuri, în care a dat doar o pasă de gol. Cota lui a scăzut pe transfermarkt.de după sosirea în Bănie de la 800.000 de euro la 700.000 de euro și acum a ajuns la 450.000 de euro.

Mai puteți citi:

Presa din Spania anunță că transferul lui Horațiu Moldovan în La Liga e iminent: „Va fi titularul!”

Dublu campion în Liga 1, discurs-manifest: „Nu-mi găsesc nicio echipă pentru că nu fac compromisuri. Vrei să mă dai afară? Plătește!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”