FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă o "afacere" marca Dinamo » Motivul incredibil pentru care Dinamo l-a ratat pe golgeterul Ligii 1

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 10:12

George Țucudean traversează o perioadă de excepție la Viitorul în acest sezon. Reinventat sub comanda lui Hagi, atacantul de 26 de ani a devenit, în urma "dublei" de sâmbătă cu Concordia Chiajna, golgeterul Ligii 1, cu 11 reușite. Mai mult, "Țucu" a revenit în circuitul echipei naționale și e dorit de liderul CFR Cluj. 

Cariera jucătorului originar din Arad părea, în urmă cu doar un an, intrată în colaps. După ce a cucerit trofee la Dinamo și FCSB, respirând și aer european, la Standard Liege și Charlton Athletic, fotbalistul a avut două experiențe modeste, la ASA Târgu Mureș și Pandurii.

Hagi a avut încredere în el, l-a adus înaintea play-off-ului sezonului trecut, iar Țucudean nu a dezamăgit. A înscris goluri importante în finalul ediției trecute, iar acum e cel mai în formă jucător al dobrogenilor. 

Cu câteva luni înainte de a semna cu Viitorul, Țucudean a fost însă la un pas să revină la Dinamo. În vara lui 2016, vârful a fost dorit de Ioan Andone, care dorea să-și repatrieze copiii de "suflet", Bălgrădean și Țucudean.

"Fălcosul" s-a lovit însă de refuzul categoric al peluzei dinamoviste, care a amenințat că cei doi vor avea parte de un calvar în cazul în care se întorc în "Ștefan cel Mare: "«Trădărorii» nu au ce să caute aici, să fie clar!", a fost mesajul peluzei. 

În cele din urmă, Andone s-a supus dorinței fanilor dinamoviști și a renunțat la ideea transferului lui Țucuden. În locul acestuia, la Dinamo au sosit atacanții Adam Nemec și Daniel Popa. 

11 goluria strâns Țucudean în acest sezon. L-a egalat pe Gnohere în topul puncherilor Ligii 1 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
magic4ever
magic4ever  •  11 Decembrie 2017, 01:57
Postat de blocatu pe 10 Decembrie 2017, 16:09

complet de acord! si sa vezi teapa ce o sa isi ia CFR daca il transfera! ca Petrescu taie si spanzura, el nu are rabdarea lui Hagi cu jucatorii, oricine ar fi ei(vezi cazul Balde!) Tucudean daca vrea sa continue pe linia asta, tanand cont de faptul ca de la Viitorul a ajuns la nationala, nu de la Dinamo, nu te la Steaua, nu de la Charlton , ar trebui sa ramana langa Hagi!

Stai linistit ca Tucudean o sa joace foarte bine la Cfr cu Dan Petrescu antrenor...este atacantul perfect de careu pentru stilul lui Dan Petrescu..zi mai bine ca nu vrei sa se intareasca CFR....Tucudean este cel mai bun atacant roman in momentul asta, peste ratangii de Andone si Alibec!

fangigi
fangigi  •  10 Decembrie 2017, 19:53
Postat de blocatu pe 10 Decembrie 2017, 17:50

dupa cum scrie mos vasile, o comisese ca nu a ales sa ramana casta pana la intoarcerea printului pe cal alb! pai era vina lui ca Dinamo era in situatie grea? unde trebuia sa joace? la miroslava? la foresta suceava? eu l-am vazut in meciul cu dinamo la ovidiu, nu s-a bucurat la gol! ca nu mai e dorit acolo una, da` de ce sa ii dai vina lui? daca lui dinamo ii este mai bine cu bokino, albin si steliano de jidvei?

Tucudean e un jucator cu bani, a declarat ca el nu traieste din fotbal si ca jaoca de placere! Acestea fiind spuse nu are nici o scuza ca s-a dus la rivala dinamovistilor, de unde nu mai vrea nimeni sa spuna, a fost aruncat de cioban ca pe o masea stricata! Asa ca e vrajeala ca e dinamovist!

mosvasile
mosvasile  •  10 Decembrie 2017, 19:41

Nu ati inteles!Cutzudean "o comisese" pentru ca s-a bucurat la gol!Galeria s-a simtit tradata fiindca bunicul lui Tucudean l-a adus de cand era junior la Dinamo si era 'caine" adevarat!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează