FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă o echipă de fotbal Dinamo! Va juca împotriva Stelei și a Rapidului

Articol de GSP - Publicat marti, 15 august 2017 15:41

După ce Rapid și Steaua și-au făcut echipe în Liga a 4-a, acum a venit rândul lui Dinamo să urmeze exemplul marilor rivale.

AFC Dinamo S.A. va înființa o echipă de fotbal pentru a închide gura contestatarilor, după ce de-a lungul timpului i s-a reproșat lui Nicolae Badea că are contract de închiriere a bazei Dinamo, dar n-are echipă, anunță Fanatik.

Patron va fi Nicolae Badea, iar echipa ar urma să se înscrie în acest sezon în Liga a 4-a, unde mai întâlnim AFC Rapid și CSA Steaua.

Odată cu înființarea noii echipe va lua naștere și ”Centrul de copii și juniori” AFC Dinamo, care se va numi ”Academia de Fotbal Cornel Dinu”. Conform aceleiași surse, investiția inițială ar urma să fie de 3 milioane de euro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
sdoru
sdoru  •  16 August 2017, 13:06

1. hotarati-va pseudoziaristilor este afc dinamo sa sau ong? 2. inainte sa oferiti bombe de stiri de *** documentati-va in ce conditii poate investi un ong aflat in insolventa!!! 3. ong -ul nu are un plan de reorganizare aprobat! 4. nu s-au inscris creditorii la masa credala! nu s-au stabilit datoriile!! 5.de unde vin banii de noi investitii in acest ong nonprofit?! 6. CALE LUNGA PANA LA NOI INVESTITII!!!! 7. A MURIT TROMPETA NR. 1 A LUI BADEA, ADICA MISTER TURCU CARE SI EL FACEA INVESTITII INTR-UN NOU DINAMO DAR EL ERA FALIMENTAR, SI S-A GASIT NOI TROMPETE: MISTER DINU, GSP=UL SI FANATIK!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marius969
marius969  •  15 August 2017, 19:02

In ce hal ati decazut, ziua si mizeria despre Dinamo! Banuiesc ca veti continua pe aceeasi linie avand in vedere ca au hotarat sa rupa legaturile cu voi...... Pe zi ce trece deveniti tot mai mult cancanul fotbalului romanesc, nici 10% din stirile voastre nu sunt reale sau nu se indeplinesc (cu exceptia celora care le preluati de la profesionisti). Ani de zile ati fost optiunea mea nr 1, am cumparat ziarul zi de zi inca de cand eram in scoala generala si pana acum 8 ani cand am parasit Romania, dar chiar si de aici v-am citit zilnic pe internet......nu-mi place deloc ceea ce ati devenit si prin urmare, astazi "MA DESPART" de voi...... P.S. ***.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  15 August 2017, 18:39

Are acordul CASA Dinamo pentru numele echipei?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează