FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Încă o fumigenă a lui Gigi Becali? Are pe listă un jucător de la CFR Cluj: "Poate o fi unul, dar am uitat cine"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 10:25

Gigi Becali nu renunță la tactica sa de a agita spiritele la rivalele din Liga 1. După ce a anunțat că-i poate lua de la Dinamo pe Sergiu Hanca și Dan Nistor pentru 400.000 de euro, patronul FCSB a lăsat de înțeles că dorește și un jucător de la CFR Cluj.

”Teja se întărește, iar de la CFR mai pleacă jucători. Am înțeles că ei vor. De Camora am auzit că vrea să plece!

Nu mă interesează niciun jucător de la CFR. De fapt poate o fi unul pe acolo. Cine? Nu e Djokovic, ăsta e tenismen. Nu mai știu cine e, nu mai țin minte. Am uitat! (râde)

Fac totul numai după regulament. Iau un jucător doar dacă e liber de contract sau negociez cu clubul", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

CITEȘTE ȘI:

Alexandru David îl ia peste picior pe Gigi Becali: "A venit Manole și i-a propus pe Man și Pintilii. Nu e banc!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 Ianuarie 2019, 11:09

peste proaspat de dimineata ! din 20 de jucatori transferati pe gsp a venit doar Matei, liber de contract. ar fi cazul sa dezpachetati pestele congelat de anul trecut si sa-l impachetati iar...incepeti cu Ivan, cu Rotariu, Puskas samd ca in 2019 de astia nu ati mai spus nimic. folosesti gsp si ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează