FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 1-0

Încă o legendă a clubului îi pune la zid pe jucătorii dinamoviști: "Nu mai au același entuziasm, se chinuie, dar nu le mai iese "

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 20:58

Legenda dinamovistă Marius Niculae i-a criticat pe jucătorii lui Dinamo pentru jocul prestat în meciul cu Sepsi, câștigat chinuit de "câini" cu 1-0, grație golului reușit de Hanca din penalty.

"Dinamo nu prea mi-a plăcut ieri. Am văzut meciul, Sepsi i-a pus probleme lui Dinamo, ceea ce nu mă așteptam înainte de începerea meciului. Dinamoviștii s-au chinuit foarte mult, iar terenul era sub orice critică. Jucătorii nu mai au același entuziasm în joc, nu mai au aceeași siguranță, se chinuie, încearcă, dar nu le mai iese cum le ieșea acum câteva luni.

Prin prisma ultimelor investiții, nu poti să ai pretenții foarte mari. Anul trecut, dacă investea în iarnă, Dinamo putea să câștige campionatul", a declarat Marius Niculae, la TV Dolce Sport.

După șapte etape din noul sezon, Dinamo se află doar pe locul cinci, cu 12 puncte, la șapte lungimi de liderul CFR Cluj. 

Citește și: Dinu i-a mitraliat pe dinamovişti după meciul cu Sepsi: "Unul dintre cele mai penibile meciuri din istoria echipei! Este mai bine că viitorul pare că nu există"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
chris_bu67
chris_bu67  •  23 August 2017, 10:49

Poate că condiția necesară ca Negoiță să devină un finanțator adevărat la Dinamo,ar fi ca acesta să se lepede de erezia adventistă și să vină sau să revină la dreapta credință ortodoxă :)în orice caz,în această ediție nu prindem play-offul,nici dușmanii lui Dinamo n-ar face atâta rău cât fac cei care conduc clubul acum,sunt niște nepricepuți și săraci,n-au buget de transferuri.Dacă Cernat merge la Voluntari despre ce să mai vorbim?

calinescu_
calinescu_  •  22 August 2017, 22:28

+GIGI BECALI L-A LAUDAT PE MUTU PENTRU TRANSFERURILE FACUTE DE CONTRA ...:))))))))))))))))))))) AM ATENTIONAT CA S-AU FACUT GRESELI IREPARABILE .....!!!!!! L-AI PIERDUT PE PALICI , I-AI ARUNCAT P[E NISTOR SI BUSULADZICI ....?????? AI DISTRUS NUCLEUL DE CREATIE ....!!!! CINE SA MAI PUNA PASA LUI NEMEC SI HANK ..???? NASCIMENTO SI SOLOMAO ...:)))))))))) AM INSISTAT PENTRU ADUCEREA LUI ERIK SI A LUI VALY LAZAR SI BINEINTELES PASTRAREA LUI BUSULADZICI .....!!!!! CU EI NE LUPTAM SI CU BILBAO SI CU FCSB ....!!!!! ASA CU CONTRA SI OAMENII LUI NE LUPTAM CU SEPSI ,CU VOLUNTARI SI TIMISOARA ....!!!!! CONTRA TREBUIOE SA PLECE SI SA-I IA CU EL PE MUTU SI DANCIU ....!!!! TREBUIE SA VINA LA DINAMO UN PRUNEA , UN MARIUS NICULAE IAR ANTRENOR UN MIRIUTZA SAU DE CE NU GIGI MULTESCU ....!!!!!

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  22 August 2017, 22:09

fecesebee -SPORTING 0-3 ,PENTRU IMPLINIRE

Vezi toate comentariile (5)
Comentează