FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Încă o mutare stelară » Transferul lui Florinel Coman la FCSB e 99% rezolvat!

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 august 2017 09:30

Transfeurl lui Florinel Coman la FCSB nu mai reprezintă doar o fantezie a patronului Gigi Becali, mutarea fiind foarte aproape să se realizeze în perioada următoare.

Conform surselor GSP.RO, transferul "perlei" Viitorului la echipa roș-albastră e 99% rezolvat, urmând să se definitiveze zilele următoare.

Cele două tabere au demarat negocieri intense în ultimele zile, ultima rundă de discuții fiind purtată chiar ieri, în ziua meciului Viitorul - Salzburg 1-3, în care Coman a intrat pe teren în repriza secundă. 

"Nu pot să vă spun dacă am renunțat la Florinel Coman. Cum adică să fie Florinel Coman următorul transfer? Eu nu știu nimic... Acum vreți să-mi stricați ploile? Să se întâmple ceva? Dumnezeu lucrează pentru noi! El face echipa!", a declarat Becali joi, la TV Digi Sport.

6 goluri
în 28 de meciuri a reușit Florinel Coman în sezonul trecut

4 meciuria bifat Coman în actualul sezon de Liga 1, fără să înscrie

1.500.000 €e cota de piață actuală a lui Florinel Coman, conform transfermarkt.de

Vara aceasta, FCSB i-a mai achiziționat de la Viitorul pe Romario Benzar și Dragoș Nedelcu. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
145975595812817
Valy Vijelie  •  18 August 2017, 16:04

numai o echipa cu rezerve ca-si titularii o sa poata rezista in cupele europene ,campionat si cupa romaniei asa ca mai bn mai multi decat deloc.

bogdzsch
bogdzsch  •  18 August 2017, 15:50

unde ii baga pe toti?

fancraiova
fancraiova  •  18 August 2017, 14:35

Isi aduce si pitipoanca ????

Vezi toate comentariile (23)
Comentează