FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă un atac devastator la adresa lui Negoiță: "Vinde, bă băiatule, și pleacă!" » Filip, desființat și el

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 12:13

Claudiu Vaișcovici, fost jucător la Dinamo la sfârșitul anilor '80, l-a criticat dur pe Ionuț Negoiță pentru situația dezastruoasă în care a ajuns echipa din "Ștefan cel Mare".  

"Omul ăsta a spus că vinde clubul pe două milioane, dar câte datorii sunt în spate? Sunt datorii mari pe acolo. Nu cred că o să vândă pe două milioane. Dacă nu bagi bani n-ai cum să faci rezultate.

Când n-ai bani să ții echipa te apuci și-l vinzi pe Costache. Domnul Negoiță nu are puterea să țină singur echipa. Ar trebui să fie două-trei persoane lângă el. Dacă vrei să vinzi, vinde, bă băiatule, și pleacă!

Cred că problema e la președinte, echipă și antrenori. Miriuță n-are marfă, n-are cu ce să lucreze. Sunt mulți care se cred fotbaliști la Dinamo. Era supărat Filip că nu e convocat la națională de parcă jucase 50 de meciuri la națională. Dacă n-ai oferte, unde să pleci, mă? Dacă vrei să pleci, du-te în țară", a declarat Vaișcovici, la TV Digi Sport. 

"E foarte greu ca Dinamo să prindă play-off-ul" Claudiu Vaișcovici

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (10)
calinescu_
calinescu_  •  12 Noiembrie 2017, 15:42

NEGOITZA S-A COMPORTAT CA UN SUPORTER ....!!!! SI-A ANGAJAT DOAR FOSTI DINAMOVISTI DESPRE CARE STIA CA AU ADUS GLORIE CLUBULUI ...!! S-A CONSULTAT SI A ASCULTAT SFATURILE LUI MIRCEA LUCESCU ....!!!! EL TREBUIA SA AIBA UN OM DE INCREDERE IN CLUB CARE SA-L ATENTIONEZE DE CEEA CE SE INTAMPLA IN CLUB ...!!!! ASA A FOST DUS DE NAS SI DE REDNIC , SI DE ANDONE SI A PRIMIT LOVITURA DECISIVA DIN PARTEA LUI CONTRA&MUTU ...!!!! NU MAI VORBESC DE PERSONAJE CA DANCIULESCU , LUPU SAU MIHAIESCU CARE NU-L INFORMAU ABSOLUT NIMIK DE CE SE INTAMPLA LA CLUB ...!!!!! DE CE IL TINE GIGI PE MAKE (AUTODIDAKT ) LA CLUB?????? DACA N-AI INFORMATIE PIERZI TOT ...!!!! CINE DETINE INFORMATIA , DETINE PUTEREA ....!!!!!

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  12 Noiembrie 2017, 15:31

Sa duca dupa pulhac la clinceni ca si ala era o mare speranta si uitati unde a ajuns sa nu mai zic de marea speranta alexe :)))))

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  12 Noiembrie 2017, 15:28

Sa ne lase filip ca dinamo e un club prea mic dupa mintea lui aia ametita de la atatea sticlute care a ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează