FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-1

Încă un derapaj! Cornel Dinu, atac la un jucător după FCSB - Viitorul: "El e accidentat după nume! E un handicap"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 aprilie 2017 10:35

Cornel Dinu a făcut glume nesărate pe seama numelui fundașului celor de la Viitorul, Robert Hodorogea, după meciul cu FCSB, 1-1.

"Amendă mai mare pentru propria echipă decât să te cheme Hodorogea nu cred că există. El este accidentat dinainte să înceapă meciul. După nume e accidentat. Aici este un handicap din start, te cheamă Hodorogea.

Nici nu fluieră arbitrul și tu poți fi accidentat, ceea ce s-a și întâmplat. El s-a lovit de iarbă în faza respectivă. E dramatic lucrul acesta și spune foarte multe și despre ceea ce înseamnă capacitatea reală a echipei lui Hagi", a comentat Dinu la TV Dolce Sport.

Viitorul a terminat meciul cu FCSB în 10 jucători, după ce Hodorogea, fundașul dreapta, s-a accidentat bucurându-se la golul lui Țucudean, din minutul 73, și nu a mai putut continua.

5
a fost nota primită de Hodorogea din partea Gazetei Sporturilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
sexilian
sexilian  •  26 Aprilie 2017, 17:34
Postat de Petre Radulescu pe 25 Aprilie 2017, 12:44

Cornel Vinu, persoana de proasta factura, care este bagat in seama doar de cativa asa-zisti ziaristi. Grav este ca mai sunt narozi care se mai uita in gura lui.

CORNEL DINU fara modestie depaseste inteligenta tuturor *** la un loc si are nume de polocru PROCURORU,acest cuvant provoaca insomnii multor ***,capisci ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  26 Aprilie 2017, 10:13

Ilie este rasist folosind ciocolata cu lapte, este grubian folosind cuvantul antic ***, numai Cornel e un inger descins din RAI...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  25 Aprilie 2017, 14:22

Urat imbatranesti, nea Cornele...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează