FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Încă un fotbalist de la FCSB pleacă la altă echipă din Liga 1! E jucătorul despre care a scris toată presa internațională

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 14:50

Dunărea Călărași continuă agitata campanie de achiziții pornită de la începutul anului. Echipa lui Dan Alexa a mai adus un fotbalist de la FCSB, după Daniel Benzar.

Călărășenii au reușit împrumutul lui Ianis Stoica până la finalul sezonului. Mijlocașul a împlinit 16 ani în decembrie 2018.

Fotbalistul a jucat doar 66 de minute pentru FCSB în acest sezon, în Cupa României. Anul trecut a ajuns în atenția presei internaționale după ce a debutat la nici 15 ani pentru prima echipă a FCSB-ului.

Ianis Stoica este considerat unul dintre cei mai buni tineri fotbaliști din România. Fiul lui Pompiliu Stoica a fost o prezență constantă în prima echipă a celor de la FCSB II, care evoluează în Liga a 3-a.

cal

CĂLĂRAȘI
- antrenor: Dan Alexa (confirmat)
- veniri: D. Benzar (FCSB), Calancea (CSU Craiova), C. Nica, Pele, Sârghi, Henderson (liber), Șt. Vlădoiu (FC Snagov)
- plecări: Kanda, Șandru, Mezu, Babei, Monroy, Walace, Pușcaș (contacte reziliate), Carnat (Sepsi)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează