FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Încă un stadion din Liga 1 e aproape GATA! Gazdele vor mai juca însă două meciuri într-un oraș neașteptat

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2019 14:31

Teodor Birț, președintele celor de la Hermannstadt, a anunțat că echipa va juca următoarele două meciuri de pe teren propriu, cu CS U Craiova și CSM Poli Iași, la Pitești. 

Locul în care vom juca cele două meciuri care mai sunt de jucat în sezonul regulat, socotite ca fiind pe teren propriu, este stadionul din Pitești. Mai mult ca sigur că vom juca acolo, avem susținerea celor de la Liga Profesionistă de Fotbal.

Am trecut pe la stadionul din Sibiu și am văzut că e mult mai multă forfotă. Au montat niște prelate sub care se lucrează. Probabil că celelalte șantiere sunt închise și din cauza aceasta au mai mulți muncitori pe stadion.

Cred că fac acum ce ar fi trebuit să facă acum multe luni. Eu sunt optimist și sper să jucăm acasă cât mai repede, indiferent cât de puține locuri vor fi. Vrem să jucăm la Sibiu, să le oferim sibienilor fotbal. Oricum așteptăm cât mai mulți fani pentru meciul cu Universitatea Craiova. Banii vor intra la bugetul clubului”, a declarat Teodor Birț.

Arena din Sibiu trebuie să fie gata până la 15 martie, așa că șefii clubului speră să poată muta meciurile din play-off/play-out pe stadionul unde echipa a promovat în Liga 1. 

Sibiul va juca în ultimele 4 meciuri la București, cu FCSB, de două ori la Pitești și la Giurgiu, cu Astra. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (7)
207979096630676
Popirlan Ionel  •  11 Februarie 2019, 17:47

*** neacreditati,cu cine a zis presedintele sibian ca joaca la pitesti...cu cine,circarilor ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wba33
wba33  •  05 Februarie 2019, 20:38
Postat de peluza pe 05 Februarie 2019, 17:17

Vezi ca au primit bani de la CNI pe proiect, deci stadionul va fi nou si acoperit! Se mentine o tribuna pentru ca avea si pista de atletism (din pacate), dar in rest totul va fi nou. Si desigur tribuna va fi reconditionata.

Care CNI ? Stadionul e facut din bugetul local.

peluza
peluza  •  05 Februarie 2019, 17:19

Am, am inteles ce ai vrut sa spui. Da, stadionul e gata nu acum, tribuna s-a reconditionat ca sa se intoarca Sibiul acasa si sa joace chiar daca se vor construi celelalte tribune.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează