FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Încă un transfer la CSM Poli Iași » Moldovenii s-au înțeles cu un portar trecut pe la Kuban Krasnodar

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iunie 2017 16:27

Branko Grahovac și Alessandro Caparco, portarii lui CSM Poli Iași din sezonul trecut, și-au reziliat contractele cu echipa, astfel că oficialii moldovenilor au început deja să le caute înlocuitori.  

TV Dolce Sport anunță că ieșenii s-au înțeles cu moldoveanul Alexei Coșelev, ultima oară la Șeriff Tiraspol, în prima ligă din Republcia Moldova.

Goalkeeper-ul de 23 de ani a mai evoluat în carieră pentru FC Găgăuzia, Dacia Buiucani, Real-Succes Lilcora, Kuban Krasnodar, FC Saxan Ceadîr Lunga, FC Tiraspol și Șeriff Tiraspol. 

Ieșenii au mai achiziționat un portar în această vară, înțelegându-se cu croatul Ivan Kelava, jucător care are în CV echipe precum Udinese și Granada. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează