FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 2-0

Incredibil! Becali a aflat de ce n-a jucat Alibec cu Astra

Articol de GSP - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 09:40

FCSB n-a mai înscris un gol de trei meciuri, fiind învinsă de fiecare dată, iar în jocul de aseară cu Astra s-a văzut clar lipsa unui atacant.

Nicolae Dică nu l-a avut la dispoziție decât pe Gnohere, Alibec fiind lăsat în afara lotului. Gigi Becali spune că fotbalistul venit de la Astra n-ar fi vrut să joace pentru că "nu avea chef".

"Alibec, nu știu care e treaba cu el. A zis că-l doare și că nu poate să se antreneze. Poate nu avea chef și a zis că-l doare. Asta după ce a flat că va juca titular Gnohere. Nu știu dacă e adevărat, dar ce pot să-i fac? Ce o fi o fi", a declarat Becali la TV Digi Sport.

"Nu regret că nu l-am vândut. Poate iau mai mulți bani pe el. Pentru că el talent are, doar caracterul lui este îndoielnic. El când știa că joacă Gnohere titular zicea că-l doare câte ceva. Dacă nu e titluar, îl doare câte ceva" Gigi Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Noiembrie 2017, 12:51

nu e adevarat. avea meci pe clanuri la cs.

193893057647314
Bjorn Larsson  •  27 Noiembrie 2017, 12:22

Sa le mai taie din salarii domnul Becali, au atit de multi bani, si nu ii merita, pai altceva nu fac acesti oameni asta e meseria lor, trebuie sa se antreneze sa se pregateasca bine si cind joaca intr-un meci trebuie sa o faca foarte bine, ei nu mai joaca nimic de 4 meciuri, Alibec asta e un nesimtit care nu are caracter, si nici nu are fata de Steaua, sunt altii mai buni ca el.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close