FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Incredibil! Omrani ar fi semnat prelungirea cu CFR crezând că e un act pentru chirie: "Se numește fals, hoție!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2018 19:29

Patronul lui FCSB, Gigi Becali, îi aduce acuze grave managerului sportiv al lui CFR, Bogdan Mara.

Becali susține că a avut o discuție cu oficialul ardelenilor, iar acesta i-a mărturisit că l-a pus pe Omrani să semneze în urmă cu câteva luni prelungirea contractului, deși jucătorului îi spusese că trebuie să-și pună semnătura pe acel act pentru chirie! Omrani n-a citit respectiva hârtie înainte de a semna.

"Mie mi-a spus Mara acum două zile așa: «Nea Gigi, e adevărat că el (n.r. Omrani) nu știe ce a semnat! Dar acolo e semnătura lui. Noi i-am spus că semnează pentru chirie».

Păi, ori că ai semnat pentru chirie, ori că e contract fals, tot fals se numește! Tot hoție e! Eu am ajutat un om. Am fost o unealtă pentru îndreptarea unei păcăleli", a declarat Becali la TV Digi Sport.

  • Becali se referă la contractul de prelungire pe care CFR Cluj susține că l-a semnat cu Omrani în luna mai a acestui an. Impresarul jucătorului a declarat că fotbalistul nu a semnat nimic și că totul e un fals. Jucătorul a depus ulterior plângere la comisiile FRF, iar cazul încă se judecă. Cu toate acestea, Omrani a semnat astăzi un nou contract valabil pe 3 ani cu campioana României.

"Niciodată n-am insistat pentru Omrani. M-a disperat impresarul lui, îmi trimitea tot felul de poze pe WhatsApp cu contracte. Eu cred că poate fi un jucător valoros dacă se lasă de țigări.

Când Dumnezeu nu vrea să fie ceva al tău...Orice lucru pe care-l pierd în viață nu-l regret, pentru că nu a vrut Dumnezeu. Am ajutat un om ca să se apere de o mizerie de contract fals"
Gigi Becali

Citește și: EXCLUSIV FOTO FACSIMIL // Semnătura de pe noul contract al lui Omrani cu CFR Cluj este FALSĂ! Avem rezultatul expertizei grafologice

Becali recunoaște strategia prin care voia să-i păcălească pe cei de la CFR: "De la 5.000 pe lună, Omrani va avea acum 20.000 de euro pe lună!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
147259629210475
Valentin Onea  •  09 Iulie 2018, 08:51

Daca-l dai in judecata, acest "suporter fcsbist", va zice ca nu el a spus, doar a auzit si el ceva...................Cel mai mare rau este ca, e promovat de ambele canale de sport, nu poti sa tragi un fis, ca .............." suporterul fcsbist " e la telefon. De aceea nici nu ma mai uit la aceste emisiuni.

hermesvenus
hermesvenus  •  09 Iulie 2018, 08:35

*** !!! inca nu ai inteles ca niciun jucator care a fost la CFR (si nu numai),nu se acomodeaza cu dictatura ta???? *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bridges
bridges  •  09 Iulie 2018, 03:21

Omrani: "Nu am plecat niciodată de aici, sunt foarte fericit!" (Becali, ia-o p-asta) :)))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (55)
Comentează