FOTBAL  »  Superliga  »  SITUAȚIE

INCREDIBIL! Visul lui Becali aruncat la coş: nu mai prinde nici lotul

Articol de - Publicat miercuri, 03 octombrie 2018 09:05

Omrani n-a prins lotul cu Craiova şi nici nu mai intră în planurile lui Conceicao dacă acesta rămâne antrenor în Gruia.

Gigi Becali s-a zbătut toată vara să-l aducă pe Bilel Omrani sub comanda lui şi a lui Nicolae Dică la FCSB. Până la urmă, francezul de 25 de ani şi-a extins acordul cu ardelenii, doar că nu are viaţă bună cu Toni Conceicao.

Portughezul nu l-a luat în seamă pentru partida cu CSU Craiova (0-0), aşa cum nici Julio Baptista, Giuseppe de Luca şi Robert Tambe, fotbalişti de atac, n-au prins lotul de 18. Omrani, care a fost o adevărată telenovelă estivală, a fost la stadion, însă doar spectator de lux. Vine la antrenamente, s-a întâmplat şi ieri asta, dar ruptura este evidentă cu Conceicao.

"N-a avut o prestaţie pozitivă"

"Omrani? A fost decizia mea să nu fie în lot cu Craiova, nu a avut o prestaţie pozitivă la ultimele meciuri şi-am zis să nu joace. Atât, nimic altceva. Baptista? Se antrenează cu CFR Cluj, nu am niciun conflict, nici cu el, nici cu altcineva. CFR Cluj este un club mare şi nu stă într-un fotbalist, indiferent de numele lui.

E opţiunea mea şi atât ca un fotbalist sau altul să joace sau să nu fie în lot la un meci anume. Julio Baptista are un CV impresionant, am mare respect pentru el, dar eu iau decizia în funcţie de interesele echipei", a explicat Conceicao.

4 goluri şi 5 pase decisive a reuşit Omrani în 14 meciuri în acest sezon în toate competiţiile

277 de minute e media la care Omrani a marcat în această ediţie

"Bugetul" lui Dinamo în tribună

Patru dintre vedetele la zi ale CFR-ului au ajuns spectatori de lux. Nici măcar rezerve nu mai sunt. CFR plăteşte o mică avere lunar celor patru fotbalişti, aproape cât bugetul salarial lunar al lui Dinamo: 100.000 de euro pentru Baptista, Omrani, De Luca şi Tambe doar să vină la antrenament şi să se pregătească, dar de jucat nu se ştie când o vor mai face!

Când se decide soarta lui Conceicao

Situaţia la clubul campionilor este complicată în acest moment. Iuliu Mureşan a fost demis şi nici n-a mai fost la club să-şi strângă lucrurile, punându-şi secretara s-o facă pentru el. Conceicao a făcut ieri antrenament alături de echipă: "Nu mă puneţi pe mine să vorbesc de asemenea subiecte, eu doar pregătesc CFR Cluj".

Se vorbeşte de reveneirea în trombă a lui Marian Copilu şi Bogdan Mara, care l-ar readuce la echipă pe Edi Iordănescu, mutare ce s-ar putea perfecta cel târziu după etapa viitoare, cu Astra, în pauza competiţională. Meciul de la Giurgiu e sâmbătă.

Vezi și: EXCLUSIV Îl are Becali pe noul Modrici? Noua stea a fotbalului românesc seamănă izbitor cu starul lui Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
132189940937580
Cristian Anaucesei  •  06 Octombrie 2018, 00:37

omrani si deac..nu joaca nici de 25% din ce salarii au..ceilalti oricum nu au fost bagati asa ca nu poti zice de salarii..

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  04 Octombrie 2018, 00:54

I-a pus Gigi ceva in oferta de nu se mai poate concentra. Ca si alalalt, Nistor parca il cheama.

gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  04 Octombrie 2018, 00:08
Postat de faliment_fc_fcsb pe 03 Octombrie 2018, 11:01

Omrani era o mega teapa, pacat ca nu a ajuns la FC FCSB.

Steaua lui Gigi s-a calificat in ultimii 15 ani de 13 ori in Europa League si Champions League. Cat Dinamo, Craioca, CFR, Astra in TOATA istoria lor LA UN LOC :)))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează