FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - ȚSKA SOFIA 2-4

Înfrângere pentru CS U Craiova în primul meci al lui Mangia » Oltenii au cedat, 2-4, după ce au condus cu 2-0

FOTO: CSUC.RO
FOTO: CSUC.RO

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iunie 2017 21:23

CS U Craiova a pierdut primul amical din această vară, în fața bulgarilor de la ȚSKA Sofia, scor 2-4, anunță site-ul csuc.ro. Acesta a fost primul meci al lui Devis Mangia pe banca oltenilor.

În fața a 200 de spectatori, oltenii au condus cu 2-0 după reușitele lui Andrei Ivan din minutele 2 și 18.

ȚSKA Sofia a redus din diferență în minutul 31, iar până la pauză a fost 2-2, după ce Kolev a punctat de la mare distanță.

Bulgarii au trecut în avantaj în minutul 72, când același Kolev a înscris de la 30 de metri, iar în minutul 88 Nedialkov a făcut 4-2. 

Echipa din prima repriză: Calancea - Dimitrov, Barthe, Kelic, Briceag, Băluță, Enache, Gustavo, Mateiu, Bancu, Ivan

Echipa din a doua repriză: Mitrovic - Vlădoiu, Popov, Screciu, Petre, Buzan, Drăghici, Bîrzan, Popescu, Burlacu, Jurj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
xavi-
xavi-  •  24 Iunie 2017, 16:21
Postat de Adami Azon pe 23 Iunie 2017, 23:04

CSU va rog adaugati OLTENIA la nume ......sau faceti o alta echipa ......poate echipa a 2-a a clubului ......si veti vedea ca daca va juca si in rosu va avea alte rezultate pe teren. Transferati pe F.Costea......desi va urla mititelu ca i s=au luat valorile....in realitate Costea era rupt si nu mai valora ,,,,,,el poate face fotbal doar la craiova .....si pe central......daca ati juca in rosu in deplasare si cum am zis mai sus adaugati si OLTENIA ........mai ales in deplasare.....se poate face o noua sigla de deplasare .....OLTENIA sus UNIVESITATEA scris pe conturul stemei din 1983 care contine decat CRAIOVA .

Tu esti cu siguranta cel care posta cu nick-ul Oltenia Craiova acum cativa ani,deci daca am inteles bine ...tu vrei ca Rotaru sau cine conduce echipa asta sa i schimbe numele dupa cum vrei tu,sau cineva sa iti infiinteze si tie o echipa,doar ptr ca tu si doar tu nu agreezi un nume,atunci nu agreeai FC Universitatea acum nu agreezi CSU.Prietene tu esti normal?

xavi-
xavi-  •  24 Iunie 2017, 16:16
Postat de Adami Azon pe 24 Iunie 2017, 01:39

deci lucrezi la gsp sau sunteti conectati intr-o retea de dubiosi......eu am spus frumos....ca ma distrez ,,,,,chiar daca cu niste idei consecvente ....ele sunt progresiste,,,,dar ce sa stie minima spor

Depinde de starea de spirit a redactorului,aseara isi baga si isi scoatea unu,dar concret,unde si ce ,nu a fost cenzurat,ba chiar omul a scris comentarii cateva ore bune ,dar ei cenzureaza bunul simt!Ce sa le ceri daca sunt condusi de Ioanitoaia un om alunecos!

239997766502479
Adami Azon  •  24 Iunie 2017, 01:41

csu v-au batut csa sofia ca la circ ,,,,,au intors de la 2-0 cel mai periculos scor lol....la 4-2

Vezi toate comentariile (10)
Comentează