FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Întăriri pentru Vasile Miriuță » Hermannstadt a transferat un fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 1

Articol de - Publicat miercuri, 31 octombrie 2018 15:16

Vasile Miriuță a solicitat întăriri la Hermannstadt pentru a evita retrogradarea, iar conducerea sibienilor face primele eforturi pentru a-i îndeplini dorințele tehnicianului.

Hermannstadt s-a înțeles cu fundașuș stânga Florin Acsinte, 31 de ani, ultima oară la FC Botoșani. Liber de contract, acesta a semnat un contract valabil până în vară, cu posibilitate de prelungire. 

Fotbalistul a fost deja prezentat la noua echipă. Acesta s-a fotografiat alături de președintele lui Hermannstadt și de Florin Vulturar (în stânga), impresarul care a intermediat afacerea. 

Acsinte, 31 de ani, a mai jucat de-a lungul carierei la Dinamo II, Pandurii, FC Voluntari, alături de care a cucerit Cupa și Supercupa, și FC Botoșani.

114 meciuri
are Florin Acsinte pe prima scenă fotbalistică a României. A reușit trei goluri

Vezi și: Suporterii ies în stradă! Fanii lui Hermannstadt ies să protesteze împotriva firmei care întârzie nepermis finalizarea lucrărilor de reabilitare a Municipalului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează