FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CS U CRAIOVA 1-0

Înțepătura lui Mulțescu pentru Mangia: "Am vrut să văd dacă știu să antrenez în sistemul italienesc" + Patronul Astrei a fost în vestiar

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2018 22:54

Gheorghe Mulțescu, 66 de ani, antrenorul Astrei, a folosit cu U Craiova, scor 1-0 (Detalii AICI), un sistem 3-4-3 și l-a înțepat după meci pe tehnicianul oltenilor, Devis Mangia, 43 de ani, care folosește același sistem la Craiova.

"Un cadou mai frumos ca acesta nu se putea (n.r. referindu-se la ziua numelui său). I-am blocat foarte bine. Am vrut să văd și eu dacă știu să antrenez sistemul italienesc 3-4-3 și uite că mi-a ieșit bine. Cred că am făcut o partidă exactă. Le-am blocat construcția. Am avut o tranziție pozitivă foarte bună, am avut și un penalty nedat.

A contat că i-am cunoscut pe cei de la Craiova, pentru că le-am spus fotbaliștilor mei cum să joace. Nu m-a surprins că Mitriță și Gustavo au fost rezerve. Am folosit acest sistem special pentru meciul c u Craiova", a declarat Mulțescu la Look TV.

"Patronul a fost în vestiar și mi-a urat «La mulți ani». După aceea i-a felicitat pe jucători și a discutat și problemele financiare. Băieții vor avea prime după această victorie. Eu am contract până în vară la Astra"
Gheorghe Mulțescu

Etapa a 6-a din play-off

clasament

Etapa a 6-a din play-out

sepsi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
firaldo
firaldo  •  24 Aprilie 2018, 17:49

Dar sistemul ciobanesc incercat cu FCSB nu a dat roade,este?Acolo ai incercat sistemul mama iezilor?

romulus65
romulus65  •  24 Aprilie 2018, 14:47

Domnule Multescu, nici Astra nici CSU nu au jucat bine aseara. A-ti castigat cu noroc, un egal era mai echitabil dupa cum s-a desfasurat meciul.

sorinvision
sorinvision  •  24 Aprilie 2018, 13:42

Sa definim meciul din seara trecuta intr-un singur cuvant: RECIPROCITATE. In prima etapa din play-off Craiova avea sanse mari la titlu, moment in care ASTRA a facut figuratie pe terenul Craiovei fara sa aiba nici un sut la poarta. Acum Craiova iesita din lupta pentru titlu i-a menajat pe Gustavo, Mitrita sau Dimitrov, in plus l-au lasat pe banca si pe Gardos care a jucat excelent in ultimele 2 meciuri. La mijloc Mateiu care recupera zeci de baloane a facut figuratie. Daca o reciprocitate facuta de Iasi sau de Viitorul poate o recunosc mai greu, una facuta de Craiova o vad de la o posta. Daca Craiova alinia cel mai bun 11 si juca fotbal la pauza avea deja 2-0. Apropo am pariat 1 solist pe acest meci...a avut cota buna si desigur mi-a iesit. :)

Vezi toate comentariile (21)
Comentează