FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS CORNU 4-1

Înțepături către FCSB după primul amical al verii: "Nici Dică, nici MM Stoica nu ne-au acordat atenție"

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat vineri, 22 iunie 2018 08:37

Echipa prahoveană de nivel județean CS Cornu și-a chemat jucătorii din vacanță pentru a da replica celor de la FCSB în meciul amical disputat la Brașov, 4-1.

Formația de nivel județean nu a efectuat niciun antrenament în săptămâna disputei după ce jucătorii erau în vacanță la capătul ultimei partide din sezonul regulat în Liga A Prahova.

"Nu prea ne-au băgat în seamă cei de la FCSB. Nici domnul Dică, nici domnul Stoica nu au acordat vreo atenție specială către noi. În schimb, a fost foarte galant cu noi Marius Ianuli.

Dintre jucătorii bucureștenilor doar Teixeira ne-a felicitat pentru efortul depus. Nu degeaba este un mare fotbalist", a punctat, după meci, tehnicianul prahovenilor, Mihai Dinu, care a fost coleg la Școala Federală de Antrenori cu Adrian Mutu.

Vezi și:  VIDEO+FOTO FCSB a câștigat, dar nu și-a păstrat poarta intactă în fața modestei CS Cornu » Premierele amicalului: Moruțan + 4-3-3

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
102031457272119
Radu Fifea  •  22 Iunie 2018, 14:53

Ce trebuia sa va faca??? S*** Ce articol de 2 ani!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close