FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL, DUMINICĂ, 20:45, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Interes enorm pentru meciul care poate decide titlu în Liga 1 » Câte bilete s-au vândut la CFR Cluj - Viitorul

Articol de - Publicat joi, 17 mai 2018 12:55

CFR Cluj a vândut 7.000 de bilete pentru meciul decisiv din ultima etapă, contra campioanei Viitorul.

  • CFR Cluj - Viitorul și FCSB - Astra Giurgiu se joacă duminică, de la 20:45, liveTEXT pe GSP.ro cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look TV

CFR Cluj are șansa de a sărbători titlul pe arena Dr. Constantin Rădulescu. Fanii "feroviari" nu vor să rateze evenimentul și au achiziționat online nu mai puțin de 7.000 de bilete în doar două zile.

Prețul biletelor

  • Tribuna I - 30 de lei
  • Tribuna II - 35 de lei
  • Peluză - 20 de lei

Tichetele sunt în continuare disponibile la tribuna II și peluză, tribuna I fiind deja sold-out. Începând de astăzi, biletele pot fi achiționate și de la casieria Bilete.ro, aflată în incinta Sălii Polivalente din Cluj Napoca. 

Vezi și: Campioana Ligii 1 se decide la comisii » Hotărârea luată astăzi de FRF + Pedeapsa primită de Pintilii

CLASAMENT PLAY-OFF

clasament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
valiza.epo
valiza.epo  •  18 Mai 2018, 08:06

Singurul aspect interesant la acest meci este... CINE ARBITREAZA!?! Daca este un Tudor, Hategan sau Avram se joaca degeaba; trofeul este deja la locuinta lui Becali din Pipera!! Daca este un arbitru CORECT, clujenii pot pune sampania la rece!!

albalbastru72
albalbastru72  •  17 Mai 2018, 19:33

Hai Clujul si Astra!

147687542408495
Viorel Stelistul  •  17 Mai 2018, 17:52

Cam multa lume pentru un meci ...amical! Dupa ce anul trecut CFR s-a purtat politicos la Ovidiu in ultima etapa, folosind o echipa carpita si facand cadou un penalty hazliu, probabil Hagi va onora datoria. Toate campionatele in sistem play-off au fost corupte, mincinoase, blatuite de un neo sistem cooperatist, format de regula pe criteriul: sa nu castige Steaua!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează