FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO CU MOMENTUL Interlopii apropiați de Nelu Varga și CFR au fost arestați! Camătă, tentativă de omor și proxenetism, printre acuzații

Liderii clanului interlop Caranii, apropiați de Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, au fost arestați, joi dimineață.
Liderii clanului interlop Caranii, apropiați de Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, au fost arestați, joi dimineață.

Articol de - Publicat vineri, 24 noiembrie 2023 09:36 / Actualizat vineri, 24 noiembrie 2023 09:58

Liderii clanului interlop Caranii, apropiați de Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, au fost arestați joi dimineață.

Frații Răducanu Costel, Emil și Aurel, recunoscuți pentru conexiunile cu lumea interlopă, se aflau la o petrecere cu manele desfășurată pe Bulevardul Decebal când au fost ridicați de mascați, notează stirileprotv.ro.

VIDEO. Momentul în care Caranii au fost arestați

Într-un comunicat emis de DIICOT, autoritățile susțin că au pus în aplicare 84 de mandate de percheziție pentru infracțiuni, precum camătă, tentativă de omor, proxenetism sau dare și luare de mită.

„La data de 23 noiembrie 2023, polițiștii Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au pus în aplicare 84 de mandate de percheziție domiciliară, în București și județele Ilfov, Dolj, Gorj, Timiș și Brăila, într-o cauza privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, camătă, șantaj, tentativă de omor, tulburarea ordinii și liniștii publice, proxenetism, spălarea banilor, dare și luare de mită, trafic de influență, organizarea ilegală a jocurilor de noroc, înșelăciune, fals în declarații, fals intelectual, uz de fals, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și rele tratamente aplicate minorului”, a anunțat DIICOT.

De asemenea, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism București anchetează și infracțiuni comise de clanul Caran în Statele Unite ale Americii:

„Din cercetări a reieșit că la gruparea infracțională a aderat o altă grupare specializată în comiterea de infracțiuni informatice pe teritoriul S.U.A., având că scop transportul sumelor de bani ilicite pe teritoriul României. Prejudiciul cauzat în perioada mai-octombrie 2021 este de 1.756.284 de USD (n.r. - dolari).

[...] În intervalul septembrie 2020 – octombrie 2021, liderul grupului infracțional ar fi acumulat în contul aferent portofelului electronic aproximativ 7.000.000 USD în depozite și aproximativ 8.000.000 USD în retrageri, bani introduși în circuitul civil și utilizați că provenind din surse licite, fiind cunoscută originea ilicită a acestora”.

Frații Caran au fost arestați pentru 30 de zile, notează observatornews.ro.

15 fotbaliști, siguri de prezența la Euro » Cine mai are șanse mari să fie convocat + Lista lărgită a lui Edi Iordănescu
EURO 2024
15 fotbaliști, siguri de prezența la Euro » Cine mai are șanse mari să fie convocat + Lista lărgită a lui Edi Iordănescu

Interlopii sunt prietenii lui Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj

În 2019, Gazeta scria despre faptul că Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a invitat la petrecerea de titlu a „feroviarilor” capi periculoși ai lumii interlope. Printre ei, Aurel Răducan, mai cunoscut sub numele „Aurel a’ lui Caran” sau „Aurel Caran”, prieten la cataramă cu Nelu Varga și cel care s-a pozat cu trofeul de campioană, postând pe Facebook: „Familia mea!!! Bravo CFR!!! Steaua nu este in stare!!!!”.

Interlopii apropiați de Nelu Varga și CFR au fost arestați! Camătă, tentativă de omor și proxenetism, printre acuzații

Proaspăt eliberat din penitenciar la acea vreme, bărbatul care arată mândru trofeele CFR-ului este capul unui clan interlop extrem de periculos: Caranii. În 2015, Aurel Caran a fost dat în urmărire internațională după ce a dispărut din arestul la domiciliu primit în timpul anchetei într-un dosar de cămătărie.

Interlopii apropiați de Nelu Varga și CFR au fost arestați! Camătă, tentativă de omor și proxenetism, printre acuzații

Caran era condamnat din 2012 la 3 ani și zece luni de închisoare după ce a tras mai multe focuri de armă asupra fratelui său, și el unul dintre capii clanului. Numele lui Aurel Caran a apărut și într-un dosar de prostituție cu minore.

Nelu Varga, alături de Aurel Caran la un FCSB - CFR Cluj

Nelu Varga a fost însoțit de Aurel Caran la meciul FCSB - CFR Cluj 0-1 disputat în decembrie 2022.

La o partidă FCSB - CFR cluj 0-1 din sezonul precedent, organizată pe Arena Națională, lângă Nelu Varga au luat loc la lojă liderii galeriei lui Rapid, dar și Aurel Răducan, alias Aurel Caran.

Interlopii apropiați de Nelu Varga și CFR au fost arestați! Camătă, tentativă de omor și proxenetism, printre acuzații
Aurel Caran (dreapta, sus, cu palton) a fost la FCSB - CFR Cluj alături de Ioan Varga (primul din stânga, jos). Foto: GSP

În ultimii ani, în culisele fotbalului românesc s-a discutat despre împrumuturile lui Varga la clanul Caran care se ocupă și cu cămătăria.

Contactat la acea vreme de Gazetă, Aurel Răducan a negat, însă, orice legătură financiară avută cu campioana României: „Eu sunt prieten cu Neluțu și atât. Nu am nicio treabă cu fotbal, nu sunt băgat în nimic. Îmi place să mă uit la fotbal, într-adevăr, mă duc la meciuri, dar atât. Am stat un pic la lojă, dar m-am uitat mai mult la televizor înăuntru, era frig rău. Neluțu e nașul meu din 2010. Nu am apucat să facem nunta sau cumetrie, dar el e nașul meu.

Nea Gigi (n.r. - George Becali), nea Victor (n.r. - Victor Becali) sunt prietenii noștri, dar e doar prietenie. Nu a împrumutat Neluțu bani de la mine. El are o poziție acolo, are oameni cu bani mulți cu sponsorizări, nu are el nevoie de bani de la mine. Eu sunt prea mărunt pentru chestiile astea. Oricum, nu aș băga bani în fotbal acum, ar însemna să pun bani pe un cal mort”.

Mai multe articole de actualitate: 

MM Stoica a făcut un anunț-șoc: „Am bătut palma cu Săpunaru”
FCSB
MM Stoica a făcut un anunț-șoc: „Am bătut palma cu Săpunaru”
Dragomir l-a făcut praf pe Deac: „L-a luat valul. E vorba de educație”
CFR CLUJ
Dragomir l-a făcut praf pe Deac: „L-a luat valul. E vorba de educație”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
clj1907
clj1907  •  27 Noiembrie 2023, 23:38
Postat de simplusuporter76 pe 25 Noiembrie 2023, 09:42

Ești avocat? Ca dai cu limbaj de rumeguș ca să combați dovezi evidente? Cele 2 poze nu sunt dovezi? Aceea cu cupa și medalia de campion a CFR la gâtul interlopului nu e dovadă? Ce vrei tu? sa faca ziariștii flagrant la cand împrumută caranii pe varga?

nu sunt avocat, fratica. sunt un simplu om, ce vede mizeria unora. daca tu nu esti in stare de asta ia-ti o sticla de apa si un bol de orez si da-le pe gat. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Ss21
Ss21  •  26 Noiembrie 2023, 11:46
Postat de oncica07 pe 24 Noiembrie 2023, 11:28

Absolut. Niciodata, niciun patron sau conducator de la CFR n a ajuns la puscarie, ceea ce nu se poate spune despre patroni sau conducatori de la fece zecesebe, dinamo, rapid sau craiova..plus, in acest secol CFR este cel mai titrat si de succes club din tara asta..in sec 21. CFR are cele mai multe titluri castigate, recordul de puncte pt echipele romanesti atat in ucl cat si in EL..deci, da..este o echipa mai mult decat respectabila..

Esti simpatic foc, sigur patronatul Cfr nu a facut evaziune fiscala....bagi mana-n foc ca e altfel? :)))))

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  25 Noiembrie 2023, 13:25
Postat de 19sevilla86 pe 24 Noiembrie 2023, 12:05

Nimic nou! Încă o dovada a cârdășiei între interlopi și politruci siniștrii care sugruma fotbalul romanes ! Ce sd întâmpla in Gruia din 2007, este un exemplu clar al acestei anomalii! A început cu arpi bacsi și grupul de la Cluj, s-a ajuns la insolventa cu paguba majora pt banii publici și s-a reluat cu varga in locul lui arpi, dar tot cu grupul de la Cluj la butoane, de data asta cu dancu la butoane și la CFR și la FRF (burleanu fiind finul sau) și cu caranii in spate! Se stie se cunoaște, dar nimeni nu face nimic pt ca suntem in Romanica înapoiata nu in România membra UE!

Iar tu ce ai vrea sa se intample? Ti-ar placea sa ramana CFR Cluj fara bani, sa le plece jucatorii, Fcsebeaua sa se duca la vreo 10-20 de puncte in față, iar toti zecesebistii sa aplaude meci de meci pe cioban si deciziile lui. Ar fi misto asa nu?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează