FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - POLI IAȘI

Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan, intervenție acidă în direct la TV: „Ce tot vorbește Zotta?! Am jucători care nu mai bagă piciorul!”

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2019 23:05

Ioan Mărginean, președintele celor de la Gaz Metan Mediaș, a avut o intervenție acidă la finalul egalului cu Poli Iași, scor 1-1.

Mărginean s-a inflamat după ce Constantin Zota a afirmat că nivelul partidei a fost unul slab, ca majoritatea celor din Liga 1. Președintele lui Gaz Metan a intervenit în direct la TV Telekom Sport.

„Dacă totul e foarte slab, foarte slab, de ce mai cumpărați drepturile? Ce tot vorbește Zotta la televizor că e fotbalul nostru slab? Cu cine ne comparați? Eu am buget de 2,2 milioane de euro. Tu cât aveai la Rapid? Nu suntem Chelsea sau Manchester City să avem două miliarde.

Nu am dat niciun euro comision pe jucători. Edi muncește zi și noapte. Le acordă șanse tuturor, îi testează. Avem și noi o strategie. Trebuie să ne urmărim strategia, pe bune. 

Am multe probleme. Jucători la finalul contractului care nu mai bagă piciorul. Da, am făcut o primă repriză slabă, dar avem circumstanțe atenuante. Ducem un campionat cu 14, 15 jucători”, a răbufnit Mărginean la TV Telekom Sport.

Vezi și: 

Gaz Metan Mediaș - Poli Iași 1-1 // Gaz Metan a obținut doar un punct în duelul cu Poli Iași

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  15 Mai 2019, 09:57

Mai bine Zotta să - și aducă aminte ce făcea la Brașov cu infractorul Niculae.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează