FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Ioan Niculae a trecut la fapte, speriat de arbitraje: „Sigur vor decide lupta la titlu!”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2019 09:55

Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, se teme de arbitrajele din play-off și a cerut ca Marcel Bîrsan să nu mai fie delegat la meciurile formației sale. 

  • Astra Giurgiu, CFR Cluj, FCSB, CS U Craiova și Sepsi OSK sunt calificate în play-off-ul Ligii 1. Pentru ultimul loc se luptă FC Botoșani, Viitorul și Poli Iași. Vezi calculele AICI.

„Nu mă tem că arbitrajul va conta în lupta pentru titlu, ci sunt sigur de asta! Nu l-aţi văzut pe domnul Bîrsan cum a arbitrat la Cluj? L-aţi văzut. Nu vreau să comentez, ca să nu mai mârâie pe la televizor că mă suspendă, dar aţi văzut voi.

De ce ai pentru unii o măsură, iar pentru alţii altă măsură?! Dovadă e şi ce au făcut la Sepsi, în următorul meci. Un astfel de arbitru nu are ce căuta în Liga I. Se întâmplă des, dar dacă am avea o comisie a arbitrilor responsabilă ar fi altceva.

Dacă greşeşti o dată e omeneşte. Greşeşti şi a doua oară, e tot omeneşte. Dar a treia oară trebuie să fii exclus din arbitraj. Avem 2-3 arbitri care nu vrem să ne arbitreze. Unuia i-am făcut o scrisoare, Bîrsan ne-a tocat de fiecare dată când ne-a prins şi mai avem unul, dar acesta nu ne-a prea arbitrat în ultimul timp”, a afirmat Ioan Niculae conform TV Telekom Sport.

Vezi și: 

Ioan Niculae, dezvăluire de senzație despre Denis Alibec: „I-a spus soției mele că nu vrea salariu, doar niște bani pentru mama lui”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
chris_bu67
chris_bu67  •  28 Februarie 2019, 18:02

Nici de temniță nu se teme domnu,cum se teme de arbitraje,și nici de fcsb nu se teme :)

luputu
luputu  •  28 Februarie 2019, 12:48

*** ***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

559599617886601
Dinca Elena  •  28 Februarie 2019, 12:05

Adevarat grăiește domnul Ioan Niculae . Din pacate "unii" arbitri decid cine pierde jocul. Atentie Comisie de arbitri, nu ezitați să luați măsuri drastice și imediate împotriva lor ! Numai asa calitatea fotbalului românesc va creste ! Succes Astra !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează